Tak nechcu byt ochuzen o zazitek.
  Tak nechcu byt ochuzen o zazitek.

o hodně
 o hodně   
 Prostě žádná se mě tam nelíbila!
 Prostě žádná se mě tam nelíbila!

Snaží se tím jenom překrýt, jak jsou hnusný
 Snaží se tím jenom překrýt, jak jsou hnusný   

To mělo k úsměvu hodně daleko...
 To mělo k úsměvu hodně daleko...   

Zrzka žádná
  Zrzka žádná  

((
((

jednu mam doma
 jednu mam doma  
   tohle je zanedbane tema, nikdo totiz nevi, co dovedou...

zrzka sedi doma v CR, pojedu se za ni na svatky podivat, tak pak ti, lione, muzu dat vedet
  zrzka sedi doma v CR, pojedu se za ni na svatky podivat, tak pak ti, lione, muzu dat vedet  
   musim se na to vse psychicky a fyzicky pripravit...
  musim se na to vse psychicky a fyzicky pripravit...   

jednu mam doma
 jednu mam doma  

Já zatím žádnou nesehnal!
 Já zatím žádnou nesehnal!  

((
((

To sice mám, ale né dlouho!
  To sice mám, ale né dlouho!  

a sám nechci být!
 a sám nechci být!  

((
((

Mozna bych ti to cislo i poslal, ale sam take zatim byt nechci...
 Mozna bych ti to cislo i poslal, ale sam take zatim byt nechci...   Tys opravdu jeste zadnou takovou nepotkal?
 Tys opravdu jeste zadnou takovou nepotkal?   

),je to hrozně moc fajn ženká,tak na těch zrzkách asi něco bude.
 ),je to hrozně moc fajn ženká,tak na těch zrzkách asi něco bude.  Ale už jsme toršku OT.
 Ale už jsme toršku OT.  

! Fakt nepotkal
 ! Fakt nepotkal  

((
((

Dokonce mi připadá, že kdybych se tady třeba přiznal k homosexualitě, přijali by to tady líp, než když jsem napsal, že je nová miss hezká
  Dokonce mi připadá, že kdybych se tady třeba přiznal k homosexualitě, přijali by to tady líp, než když jsem napsal, že je nová miss hezká  

Když jsem teďkom byl v Egyptě, nejhezčí holky, co jsem na ně koukal (a to sem teda koukal dost), byli česky
  Když jsem teďkom byl v Egyptě, nejhezčí holky, co jsem na ně koukal (a to sem teda koukal dost), byli česky   

http://www.missfoto.sk/ (je to vo flashi)
 http://www.missfoto.sk/ (je to vo flashi)

. Můj názor na tyhle soutěže je, že je to pouze šou pro diváky a aby se někde něco utratilo. Spousta holek na ulici je mnohem hezčích, půvabnějších a inteligentnějších, než ty opičky na řemínku v těchle estrádách a žádná z nich rozhodně na potkání neříká, že chce světový mír, léčit nevyléčitelné nemoci a věnovat milióny na charitu a na opuštěný děti. Vše je jen omáčka a všechno je jinak jak říkal klasik. Opravdu pěkná a hlavně chytrá holka by do této zábavy nikdy nešla.
 . Můj názor na tyhle soutěže je, že je to pouze šou pro diváky a aby se někde něco utratilo. Spousta holek na ulici je mnohem hezčích, půvabnějších a inteligentnějších, než ty opičky na řemínku v těchle estrádách a žádná z nich rozhodně na potkání neříká, že chce světový mír, léčit nevyléčitelné nemoci a věnovat milióny na charitu a na opuštěný děti. Vše je jen omáčka a všechno je jinak jak říkal klasik. Opravdu pěkná a hlavně chytrá holka by do této zábavy nikdy nešla.

...len pozriem na nete alebo v casaku,ktora vyhrala...ale na ulici postretam kopec krajsich.
 ...len pozriem na nete alebo v casaku,ktora vyhrala...ale na ulici postretam kopec krajsich.

((
((

její fotku jsem viděl teprve dnes. no viděl jsem už horší omalovánku, ale i daleko daleko hezčí
 její fotku jsem viděl teprve dnes. no viděl jsem už horší omalovánku, ale i daleko daleko hezčí  

((
((