Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Mladiství a kouření

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 12, 13, 14  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 19:47
lukenet: neřikají ti někdy Jendo? Very Happy Nejsi náhodou moje dvojče? Cool
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 19:48
Je to možný Laughing ale někdy mi říkají Martine i když se jmenuju Petr Wink . Slinták
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

reichsfuhrer (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 19:52
Souhlasim s Lukenetem ale koureni bych zakazal uplne pod nejakymi silenymi tresty nebo aspon pokutami protoze kurak si nenici jen své zdraví a penezenku ale i zdraví a penezenky jinych protoze mi ostatni musime dychat to co vydechujou a jejich leceni platime my z nasich dani

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 20:17
Jsem zaprisahli nekurak Shame on You (nemluvim o trafce) nic v tom nevidim jen vyhozeny penize.Ale jednou kdyz to vazne prehnal s alkoholem jsem si !prej! dal dve retka ale kdyby mne to druhy den kamos nerekl tak o tom ani nevim Mr. Green
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

Petroubek (0)
Bažant
Bažant

10 025,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 20:37
Baros napsal:
Nejvíc mě ovšem štve ta protikuřácká propaganda, co je teď na každé krabičce a kuřáky provází na každým kroku ....Nekouřím sice tak 1/4roku, ale fakt nevím o co těm imbecilům jde. Kdo chce kouřit ať si kouří. Stejně ho nezastaví takováhle přiblblá kampaň.Nezávidím prodejcům tabáku, nezávidím kuřákům a plně s nimi soucítím......

Na jednu stranu mi protikuřácká vadí, protože výrobci cigaret sponzorujou sportovní akce a se zákazem reklamy jde do sportu méně peněz. Na druhou stranu ji ale musím podpořit, protože kouření škodí zdraví a případné léčení nemocí kuřáků způsobených kouřením má finanční dopad na celý stát a ne jen na kuřáky.
Mlč a nic se ti nestane!

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 21:33
to sice mas pravdu, ale taky by jste si meli uvedomit,ze tabakove vyrobky prinasi do statni pokladny ne zrovna male penize Think a tezko soudit co se z ceho plati-teba zrovna nase dane jdou na "panske vylety" a leceni kuraku si predplatili sani tim,ze kupovali...
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 21:43
Takže si vlastně koupí něco co jim ničí zdraví a z toho jdou peníze na léčení toho zničenýho zdraví...Mno. Zakázal bych to uplně, pak by nebylo zničený zdraví -> nebylo by co léčit -> peníze by ve státní pokladně zůstaly na svým místě Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Petroubek (0)
Bažant
Bažant

10 025,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 21:53
jardas napsal:
to sice mas pravdu, ale taky by jste si meli uvedomit,ze tabakove vyrobky prinasi do statni pokladny ne zrovna male penize Think a tezko soudit co se z ceho plati-teba zrovna nase dane jdou na "panske vylety" a leceni kuraku si predplatili sani tim,ze kupovali...

no jo, na to jsem pozapomněl. Ale stejně si myslím, že je lepší mít zdravé lidi bez rakoviny, kteří ty peníze investovali nějak rozuměji než do cigaret.
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 21:56
jenda.69 napsal:
Takže si vlastně koupí něco co jim ničí zdraví a z toho jdou peníze na léčení toho zničenýho zdraví...Mno. Zakázal bych to uplně, pak by nebylo zničený zdraví -> nebylo by co léčit -> peníze by ve státní pokladně zůstaly na svým místě Mr. Green

asi tak. Anebo co takhle ty cigarety zdražit třeba na 100Kč/krabička, tím by si lidi moc dobře rozmysleli, jestli začnou nebo nezačnou a když začnou, bude jich aspoň míň.
Mlč a nic se ti nestane!

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 22:10
To, že jdou peníze z prodeje cigaret na léčbu nemocí způsobených kouřením, je pěkná bajka. Náklady na léčbu těchto neduhů jsou mnohonásobně vyšší, než zisky z tabákových výrobků. Takže vlastně kuřáky dotujeme my, nekuřáci. Wink
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 4 z 14