Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Mladiství a kouření

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 12, 13, 14  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
CrazyCZ (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 17:10
Ja si to neospravedlnuju ani jsem nikde nepsal, ze nejsem zavislej.
Ano jsem zavislej a uspokojovani zavislosti to samozrejme je, chtel jsem jenom rict, ze me ta zavislost nijak neomezuje(mozna jeste neni v tak pokrocilem stadiu, ale po vic jak ctyrech letech jeste porad nepozoruju zadny prohlubovani). Mam z koureni potechu, mozna kvuli ty chuti, mozna kvuli tomu, ze to prece jenom trochu neco dela, mam z koureni potechu stejne tak jako ty muzes mit potechu z toho, kdyz si das obcas jointa.
Obrázek

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 17:41
Temer bezvyhradni souhlas..hezky receno-mame z toho potechu,kterou enmuze pochopit ten kdo nekouri(stejne jako ja nemuzu pochpit potechu z casteho chlstani ci z jointa) Vyhrada se tyka pouze tech dopadu-proti Crazymu uz kourim o dost dyl a priznavam,ze mna me telesne kondici je to znat Confused
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: út 23. leden 2007 13:11
Měl jsem štěstí, že naši nám dost tolerovali. Když jsem řekl že jdu někam pařit, tak mi máma dala k posteli kýbl abych nenadělal! To mi nebylo ani 18! Taky jsem si doma klidně mohl otevřít pivo, které bylo po mastném povinné! Neříkám ,že jsem neměl horší období, ale rychle mi došlo že tudy cesta nevede. Doma jsem stejný postup zvolil u dětí a zatím s úspěchem. S prostřední dcerou zajdem i na pivko. Když otevřu lahvinku tak jim taky naleju. Když jsem byl s klukem na koncertu, tak jsem koupil pivo ze kterého jsem si dal loka(řídil jsem) a zbytek byl jeho. Bude mu 15, tak ať si zvyká. Lepší mít přehled než to zakazovat a tvrdě trestat! To platí i s kouřením. Celkem se mi podařilo utajit před dětma že jsem kouřil a žena je dost drsný protikuřácký aktivista! Ta to taky netušila!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: st 24. leden 2007 17:24
jsem pro aby bylo kouření mladistvých zakázáno. já osobně jsem začal až na vojně.
nepochopím rodiče, kteří jsou si vědomi toho, že kapesné padne na cigarety a nic s tím nedělají
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: st 24. leden 2007 17:33
2drutek: a co by stim udelali ? jak vis vzdycky jde vsechno nejak vyresit a obejit.. ja nekourim ale kuraci mi nevadi.. oni si serou zdravi, ja ne.. Smile

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: st 24. leden 2007 17:39
ty nevíš co s tím dělat? velice jednoduché - zatrhnout kapesné
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: st 24. leden 2007 17:40
ale potom jsou tady kamarádi, kteří s ochotou nabídnou.. Wink

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: st 24. leden 2007 17:43
já osobně bych se cítil dost blbě, kdybych měl kouřit jen "dajky"

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: st 24. leden 2007 17:44
to já taky ale závislákům to třeba tak nedojde.. Wink a ono se ty peníze vždycky nějak najdou..

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: st 24. leden 2007 17:45
jo, ale ostatní se taky po čase začnou dívat na pochtíváka dost divně

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 6 z 14