Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Mladiství a kouření

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 12, 13, 14  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 26. leden 2007 09:32
Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: pá 26. leden 2007 11:03
PecanZ napsal:
jezis tyhle reci uplne zboznuju, když vám to tak vadí tak proč to nedáte najevo a děláte drsňáky až doma na internetu, když se mi snad něco nelíbí tak to dam najevo a vyřešim si to, vždycky to nějak jde nemyslite.. ?

Aha...a to mám jako všem v hospodě zakázat kouřit?To asi dost dobře nepůjde...akorát by mě poslali někam.

BratrCukr (+4)
Bažant
Bažant

10 425,- VK
Zasláno: pá 26. leden 2007 17:52
Mno tak mě je 16 let a cigaretu sem v životě nedal do huby. A ani to neplánuju, doufám že vydržím. Co se týče alkoholu tak když sem na nějaký akci taxi dám, ale s mírou. Jinak cigarety a alkohol beru na stejnou váhu, takže mi nevadí když si někdo dá příležitostně cigárko či pivko nebo nějaký jiný pití, ale jsem zásadně proti pravidelnému pití alkoholu a proti cigaretám.

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: pá 26. leden 2007 17:55
Norton napsal:
PecanZ napsal:
jezis tyhle reci uplne zboznuju, když vám to tak vadí tak proč to nedáte najevo a děláte drsňáky až doma na internetu, když se mi snad něco nelíbí tak to dam najevo a vyřešim si to, vždycky to nějak jde nemyslite.. ?

Aha...a to mám jako všem v hospodě zakázat kouřit?To asi dost dobře nepůjde...akorát by mě poslali někam.

ne, to by te neposlali nekam, to bys dostal pres hubu, ale mam namysli, že když ti to tak hrozně vadí že to fakt nemůžeš přežit tak odejdi, nebo bez proste jinam kde se nekouri.. no tot vse..

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: pá 26. leden 2007 19:01
No jo,jenže to je dost těžký,když většina mých kamarádů kouří a sám doma rozhodně sedět nebudu.Prostě se s tím musím smířit,ale rozhodně se mi to moc nelíbí. Sad

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 26. leden 2007 19:03
No jo, to jsou kuřácký názory. Jsou bezohlední a ještě házej vinu na ostatní... Rolling Eyes
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: pá 26. leden 2007 19:06
Noo jako já bych cigaretu Jendo do huby nedal ale kuraci mi nevadi ani trochu, ale proste, když se vám to tolik nelibi tak to dejte najevo a vyhýbejte se jim.. na nikoho nic neházím..

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 26. leden 2007 19:16
Bohužel je pravda, že dneska bych fakt musel bejt jenom doma, abych je nepotkával. A kdybych jim to řikal, tak se mi půl vysměje, někteří mi daj do držky a jen pár by přestalo...
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

BratrCukr (+4)
Bažant
Bažant

10 425,- VK
Zasláno: pá 26. leden 2007 19:21
jenda.69 napsal:
Bohužel je pravda, že dneska bych fakt musel bejt jenom doma, abych je nepotkával. A kdybych jim to řikal, tak se mi půl vysměje, někteří mi daj do držky a jen pár by přestalo...

Většinou když je na to (byť slušně) upozorníš, úmyslně budou odfukovat kouř na tebe.

kenas (+5)
Odpadlík
Odpadlík

10 095,- VK
Zasláno: pá 26. leden 2007 19:43
No kdyz vetsinou nekam jdu tak jsem od nas ze tridy. Nikdo z borcu nekouri a holky zatahnem do nekurackyho salonu a je klid Smile Ale zas kdyz du na nejakou jinou akci tak jsem zahulenej od hlavy az k pate a ten smrat z obleceni me fakt sejri
Jednoducha dedukce ze dvou premis:
P1: Co je všude - Bůh
P2: Co jiného je všude - prach
Z: Bůh je prach -> kdo nevěří v boha, nemusí uklízet prach, protože neexistuje

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 8 z 14