Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

"Mobily" s operačním systémem

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 59, 60, 61 ... 134, 135, 136  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: út 7. prosinec 2010 16:50
prave a bude naprosto cist, coz je zasadni, druha zasadni vec jsou aktualizace, jelikoz je to nexus, takze nepochybuju o dalsich verzich systemu nasledne po jejich zverejneni na PDA, a ten prohnutej displej je moc krasnej, konecne nejaka invence
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.

Obrázek

Obrázek

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: út 7. prosinec 2010 17:48
Upřímně Samsung dokázal podělat Symbian, Winmo a i Android, pochybuju že Nexus na tom bude líp, protože je to fakt divně vypadající Galaxy Sko, který opravdu kvalitní jako iPhone není aby se nedalo přemýšlet, že je z plastu...největší ironie je, že na Galaxy Sko není ani aktualizace na 2.2 ale hlavně maj už telefon s 2.3kou...google si vyšije ostudu jak trám Very Happy.
Obrázek

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: út 7. prosinec 2010 18:51
Thompsone, pochopis uz ze nexus S je pouze vyraben samsungem? Pouze HW, nic jinyho, nic. Vse ostatni si zaridi Google sam, ja slysel na Galaxy Sko docela pekny reci, jasny, byli i osttani, kteri na nej plivali, ale na kterej ne? A co se tyce designu, je to konecne neco aspon trochu jinyho, nez vetsina placek, co vyrobci chrli. Neni to kopie vubec niceho, je to naprostej original uz jenom v tom, jak je prohlej, chapes to?

Obrázek

Obrázek

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

Věk: 34 let
53 388,- VK
Zasláno: út 7. prosinec 2010 22:15
A kdo che být naprosto originální tak si koupí LG Crystal Slinták
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

103 946,- VK
Zasláno: út 7. prosinec 2010 22:38
Upřímně stačí že HW dělá Samsung...to je dost věcí co může z.... A na Galaxy říkali pěkný věci jen ti, co hrajou hry, protože všechny hry od Gameloftu jsou na něj optimalizovaný a i přesto, že na Desire nejsou...jede to krásně plynule....Dneska jsem udělal rekord 2132b v Quadrantu Very Happy .
Obrázek

Fph (+6)
VIP Řízek
Řízek

Věk: 30 let

121 021,- VK
Zasláno: st 8. prosinec 2010 00:00
Potreboval by som vediet vase hodnotenie tychto mobilov (nejake skusenosti z praxe)
pretoze uz sa blizia vianoce a ja mam cosi nasetrene a aj nejaky ten maly financny prispevok by sa nasiel, ale skor ako bude rodicovske Mr. Green
  :
1. HTC Desire http://www.fony.sk/index.php?podstranka=recenzie&cislo_kategorie=3&cislo_clanku=1104
2. HTC Desire HDhttp://www.fony.sk/index.php?podstranka=recenzie&cislo_clanku=1218&cislo_kategorie=3
3. HTC HD2 http://www.fony.sk/index.php?podstranka=recenzie&cislo_kategorie=3&cislo_clanku=1020

Narozeniny jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: st 8. prosinec 2010 00:08
Já bych asi byl pro Desire... DHD imho není zas o tolik lepší a hlavně to je ještě větší pádlo... a HD2 má WM+kapacitní displej, což asi nebude nic úžasnýho ani se všema těma "prstovýma" nádstavbama.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: st 8. prosinec 2010 00:42
nedoporucuju vse co je od HTC

Obrázek

Obrázek

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: st 8. prosinec 2010 09:46
Desire HD je proste velky padlo, ale zase ma mensi spotrebu s tim novejsim procesorem a ma navic graficky chip, takze budes mit vetsi FPS ve hrach, ma taky kvalitnejsi repro a navic novou verzi Sense, toho se zatim na obyc Desire oficialne nedockas.
Momentalne bych bral asi DHD, sice ma vetsi display, ale Desire s AMOLEDem uz stejne nesezenes, takze svitivej display budes mit stejne. A navic asi bude v budoucnu vic podporovanej primo HTC. Ikdyz vcera se mi nabidla nova aktualizace na Androida.

HD2 je sice hodne slusny telefon, ale uz ma mrtvy system vpodstate.. Takze to asi ne, ikdyz to tady bude urcite pipa hodne vychvalovat Smile
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

103 946,- VK
Zasláno: st 8. prosinec 2010 16:06
Desire...s Romkou s Desiru HD...všechno funguje máš všechny výhody HDčka a nevýhody nejsou...sice má GB vnitřní Rom ale to vyřešíš rootem,HDka je v podstatě to samý, jen s velkým displejem a starším čipsetem...rozhodoval bych mezi HD 2 a Desirem, pokud nechceš flashovat tak Desire HD.
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 60 z 136