Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 13. září 2011 21:45
To ZTE zkusím probral. Ace už je dost nad cenou. Ten telefon je pro mamku, takže to chce najít nějakou kombinaci ne moc drahý a složitý, ale aby to pár roků vydrželo (tzn ne nejlevnější krám).
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 13. září 2011 21:58
Mamka na tom chce hrát i nějaký hry a hrozně se jí líbí Cut The Rope u táty Takže buď Androida nebo iPhone (BTW co je na Androidu složitějšího než na Symbianu? Menu s aplikacema je všude stejný, SMS a telefonování si hodí na hl obrazovku...)
Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: st 21. září 2011 00:13
Tak jsem už taky vstoupil do klubu HTCčkařů. Dneska jsem si vyzvedl svůj nový mobil - HTC Desire Z. Zítra si dojdu na Nám. republiky pro fólii na displej a pustím se do testování a přemisťování programů a nastavení.
Tragikomická vložka z nakupování.
Teda byl horor ho sehnat.Nejdřív jsem ho na konci víkendu objednal u CZC, kde tvrdili na www, že skladem mají 3-5 kusů u dodavatelů a že bude k vyzvednutí dnes. Vzhledem k tomu, že to tam bylo i v pátek, tak mi to připadalo trochu podezřelé, tak jsem jim napsal k objednávce poznámku "platí datum dodání". Nenapadlo by mě, že v době dnešních provázaných informačních systémů se jim neodečítají automaticky zásoby ze skladu... V pondělí jsem čekal na telefonát o doručení psího žrádla, tak když jsem slyšel zvonit mobil, jsem ho ihned zvedl. Bylo to CZC, že termín dodání je nejistý. Že objednávek mají 10, neví, kolik jim přijde mobilů, spíš míň a že už žádné další nejsou jinde naskladněny a neví, kdy připlujou další... A že ty, co jim přijdou v úterý, neví, jestli stihnou ještě převézt na Prahu 4 dnes. Na to jsem řekl pouze počkat den dva mi nevadí, ale déle už ano. K tomu bylo hezké, že dostupnost sice už nebyla skladem, ale datum dodání prý čtvrtek Plutí lodí a to i hodně rychlou trvá min. 14 dní, spíš měsíc.
Tak dneska dopoledne koukám na web, u objednávky stále žádná blokace, tak koukám na heureku a vidím, že ho mají skladem u Datartu. Tak podezřívavě ověřím dostupnost po telefonu, a potom jdu volat do CZC, abych zjistil, jak jsem na tom s dostupností u mé objednávky. Řekli mi "termín neznámý". Zdvořile se toho hocha zeptám, jestli si můžu bez sankcí objednávku zrušit (v podmínkách mají, že může být, ale nemusí), říká ano, bez sankcí, tak ruším a běžím do Datartu. Objednávám s tím, že si to vyzvednu na prodejně. Ještě dnes odpoledne to tam bylo převezeno a k odběru.
Na konec jsem na tom vydělal dvě stovky Zážitky z Datartu - nikde nevidím žádné odběrné místo, jdu k pokladně a ptám se, platím tam, nesu fakturu k reklamacím, úplně vzadu, kde nakonec mají i nápis VÝDEJ. Odcházím s krabičkou.
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.