Zasláno: čt 24. červenec 2014 22:45
Teď jsem byl u známýho, toho s tou rozbitou Lumií, co dostal od svýho syna Samsung Galaxy S5. Tak jsem si s tím telefonem hrál, že se konečně podívám, jak ta S5 vypadá, a říkám si, že funguje nějak divně a pomalu, fotky strašné, na to, jaký to má být supertelefon...
Tak jsem do toho pracně nacpal Antutu (stahování se ukončovalo když zhasnul displej) a po spuštění hned vidím divný typ "alps sm-g900h". Takže jsem začal googlit, abych zjistil, že je to čínský klon. Nechal jsem udělat ještě benchmark a ten vyšel pro ten telefon celkově 6700 bodů, originál S5 přes 36000.
Pak mi taky došlo, že S5 má asi nějaký to mega rozlišení displeje a tohle má jen 480x854 nebo něco takovýho...
Ale jinak ten telefon vypadá fakt přesvědčivě a někdo, kdo se v tom nevyzná, to nemusí vůbec poznat. Jen pak bude nadávat, jak je Android pomalý.

Zasláno: čt 4. září 2014 12:51
LG G2 32 GB mají na Kase za 9 tisíc.

Tyjo, já nevím, nepotřebuju ho ještě nutně, ale zas si říkám, jestli má cenu na něco čekat.

Začal se prodávat za nějakých 12,5k a teď po roce je o 3,5k levnější, tak nevím, jestli se ještě dá čekat nějaký zlevnění, nebo se už prostě jen doprodá a já si zas budu vybírat jinej dražšítelefon, aby to nebyl lowendovej klump, a čekat, až zlevní na přijatelnou cenu.