Zasláno: út 13. červenec 2010 23:47
jenda^^ napsal: Co je s tím, kromě toho, že to stojí o 3 tisíce víc a chybí tomu klávesnice? To bude asi jako kabriolet. Těm taky chybí střecha a přesto jsou dražší.
No začnime trebars displejom-65k v roku 2010 ? Sorry, argument, že to nepostrehnem voľnym okom na mna neplati, zatial som vedel bezpečne určiť na všetkych mojich mobiloch (jasny rozdiel), navyše odporovy, pan je evidentne labužnik... A technologia TFT, nenechaj sa vysmiať, asi si ešte nevidel AMOLED naživo
RAM a procesor polovičny oproti Desire. Predpotopny foťak...
A posledna vec-ten skvely OS, na kt sa už aj HTC z vysoka vyje...ehm... posledny predstaveny HD mini je len do počtu....
Datovy tarif now;
no neviem, jedine aplikacie na pozadi, kt potrebuju net nevyhnutne su počasie a mail, pri dobrom nastaveni nemaju šancu prekročiť 10MB mesačne. Ak nepotrebujete net, da sa využiť aj inak, napr bezproblemove prehliadanie dokumentov, navigacia, video v HD ready, hry, .... napr Asphalt 5 spustim bez najmenšieho sekania, pre WM nie je (prečo asi ?)
Ale uznavam, že je to primarne na net (ale zase, na čo ine su teraz dobre smartphony ?), no take aplikacie ako Google goggles (exkluzivne len pre Android) alebo Layar stoja za tych, povedzme 100 MB mesačne.
K samotnemu Desiru;
mam ho treti deň, maximalna spokojnosť, jediny problem je baterka (davam mu zaberať), no v bežnom použivani môže dať aj 2 dni, po 12 a pol hodine od nabitia bol pernamentne na wi-fi/3G, zopar hovorov, asi hodina netu, dalšia stahovanie z marketu, tretia hrania sa, nejake fotky a teraz ma 35 % nabitia. Reakcie doslova milisekundove, to iste aj vykresľovanie obrazkov, display je samostatna kategoria, kto nevidel naživo AMOLED, môže si nadalej kupovať WM, jas mam nastaveny na asi 40 % a bez problemov by som nan videl aj pri 5 % (skušal som, ale neprakticke na slnko), pri 100 % je to vy*ebany halogen, nedokažem si predstaviť Super AMOLED v bežnom použivani (videl som prezenčne panely Samsungu a už tam to bolo .... neskutočne).
Moucha: nie som si isty, či to bude tak skoro, Sense je sice pekne prostredie, ale kvôli nemu sa aj odklada FroYo pre Desire, malo byť už tento mesiac, najnovšie ofiko zdroje HTC hovoria o Q4, na rozdiel od Samsungu, kde bude TouchWiz s FroYom dostupne už v septembri, a čo viac, koncom roka už bude Android 3.0 a ťažko povedať, koľko to bude HTC trvať (hoci Desire splna predbežne HW naroky na 3.0).