Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

"Mobily" s operačním systémem

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 134, 135, 136  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: út 13. červenec 2010 18:21
Já si tenhle telefon vybral kvůli tomu, že je prostě nový a výkonný.. takže do budoucna předpokládám, že se nestane, aby aplikace nebyla na moje rozlišení nebo aby nějak lagovala.. Nebo nějaká hra aby nejela.. Protože si pamatuju dobu, když jsem si koupil Kaisera, tak na všechny aplikace stačil 400MHz procesor a 320x240.. a ejhle... tak 3 měsíce po koupi se všechno začalo dělat na větší rozlišení a rychlejší procesory..

A taky kvůli tomu, že do měsíce by měla nová verze Androidu, což povede ještě k větší rychlosti a k větší výdrži baterky (což je prej největší problém Desire, ale já jsem stejně zvyklej nabíjet telefon denně)
A jak jsem četl, tak systém reaguje hodně rychle oproti třeba Samsung Galaxy S, kterej je třeba ve hrách rychlejší, ale v systému už to vázne..

A já mám datovej tarif, internet využívám hodně na cestách nebo při nějaký nudě, tak se většinou kouknu na zprávy, na nějaký novinky, zkouknu facebook.. a aspoň tim zabiju chvilku toho volnýho času ať jsem kdekoliv..

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
380 473,- VK
Zasláno: út 13. červenec 2010 23:36
Tak jsem si domů dotáhnul ten androidový Vodafone 845. Je to lepší než Siemens C72. Ale žádný zázrak to není. (C72 už občas neposílá SMSky, K750i má kaput joystick a CX70 už jednou byla hluchá...) Pro mě jediná logická volba, když za to nechci dát moc peněz a požaduji 3G(abych využil student on-line), Wifi (do školy), GPS (pro GC a mapy) a OS (pro aplikace na hudbu, video, soubory, office apod.). Nefotí to nijak extra, ale za tu cenu... Žádný z mobilů do 10 tisíc mě totiž nenadchnul. A všechny fotili (pod)průměrně.

Všichni: internetový závislák nejsem, ale platím si za 99 kč internet do mobilu (na mhd, ukrácení chvíle při čekání, na procházky se psem atd.), tak ho chci aspoň trochu využít.
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: út 13. červenec 2010 23:43
To je hrozný nefotí nijak extra. V dobách nokie 3310 apod jsi asi musel šílet. Razz
Ten VF je docela zajímavej, jen trošku nechápu, proč nemá i EDGE... Ale za tu cenu to je myslim docela dobrá koupě.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: út 13. červenec 2010 23:47
jenda^^ napsal:
Co je s tím, kromě toho, že to stojí o 3 tisíce víc a chybí tomu klávesnice? To bude asi jako kabriolet. Těm taky chybí střecha a přesto jsou dražší.

No začnime trebars displejom-65k v roku 2010 ? Sorry, argument, že to nepostrehnem voľnym okom na mna neplati, zatial som vedel bezpečne určiť na všetkych mojich mobiloch (jasny rozdiel), navyše odporovy, pan je evidentne labužnik... A technologia TFT, nenechaj sa vysmiať, asi si ešte nevidel AMOLED naživo Wink
RAM a procesor polovičny oproti Desire. Predpotopny foťak...
A posledna vec-ten skvely OS, na kt sa už aj HTC z vysoka vyje...ehm... posledny predstaveny HD mini je len do počtu....

Datovy tarif now;
no neviem, jedine aplikacie na pozadi, kt potrebuju net nevyhnutne su počasie a mail, pri dobrom nastaveni nemaju šancu prekročiť 10MB mesačne. Ak nepotrebujete net, da sa využiť aj inak, napr bezproblemove prehliadanie dokumentov, navigacia, video v HD ready, hry, .... napr Asphalt 5 spustim bez najmenšieho sekania, pre WM nie je (prečo asi ?)
Ale uznavam, že je to primarne na net (ale zase, na čo ine su teraz dobre smartphony ?), no take aplikacie ako Google goggles (exkluzivne len pre Android) alebo Layar stoja za tych, povedzme 100 MB mesačne.

K samotnemu Desiru;
mam ho treti deň, maximalna spokojnosť, jediny problem je baterka (davam mu zaberať), no v bežnom použivani môže dať aj 2 dni, po 12 a pol hodine od nabitia bol pernamentne na wi-fi/3G, zopar hovorov, asi hodina netu, dalšia stahovanie z marketu, tretia hrania sa, nejake fotky a teraz ma 35 % nabitia. Reakcie doslova milisekundove, to iste aj vykresľovanie obrazkov, display je samostatna kategoria, kto nevidel naživo AMOLED, môže si nadalej kupovať WM, jas mam nastaveny na asi 40 % a bez problemov by som nan videl aj pri 5 % (skušal som, ale neprakticke na slnko), pri 100 % je to vy*ebany halogen, nedokažem si predstaviť Super AMOLED v bežnom použivani (videl som prezenčne panely Samsungu a už tam to bolo .... neskutočne).

Moucha: nie som si isty, či to bude tak skoro, Sense je sice pekne prostredie, ale kvôli nemu sa aj odklada FroYo pre Desire, malo byť už tento mesiac, najnovšie ofiko zdroje HTC hovoria o Q4, na rozdiel od Samsungu, kde bude TouchWiz s FroYom dostupne už v septembri, a čo viac, koncom roka už bude Android 3.0 a ťažko povedať, koľko to bude HTC trvať (hoci Desire splna predbežne HW naroky na 3.0).
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
380 473,- VK
Zasláno: út 13. červenec 2010 23:48
Jo, za tu cenu, je to výborný záložní mobil (až se na podzim zmůžu, tak koupím asi ještě něco jiného). ale teď na procházky se psem, na tahání po fesťácích, koncertech a k vodě je ideální. třískne se a není ho moc velká škoda.

to víš. je jiná doba. má představa o kvalitě fotoaparátu v mobilu je jinde, než realita dodaná výrobci. a nejsmutnější na tom je, že moje představy nejsou odtržené od reality a jsou proveditelné. jen výrobci na to kašlou. teď všechny mobily fotí na jedno brdo a ještě člověk čeká aspoň pět vteřin na spuštění aplikace na focení Zvracím
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 14. červenec 2010 00:05
Ginzo napsal:
No začnime trebars displejom-65k v roku 2010 ?

Možná okem postřehnu, ale nehodlam na tom provozovat photoshop.
citace:
A technologia TFT, nenechaj sa vysmiať, asi si ešte nevidel AMOLED naživo Wink

Na sluníčku jde TFT podle všeho přečíst líp.
citace:
RAM a procesor polovičny oproti Desire.

Nepotřebuju to používat jako součást výpočetního clusteru
citace:
Predpotopny foťak...

Mam digitál, kterej fotí líp než ten nejlepší fotomobil.
citace:
A posledna vec-ten skvely OS, na kt sa už aj HTC z vysoka vyje...

Na TP2 spustím WM, Androida, Ubuntu...
citace:
pri dobrom nastaveni nemaju šancu prekročiť 10MB mesačne.

(10 × 1024) kB × 0,06 Kč ~= 614 Kč
citace:
bezproblemove prehliadanie dokumentov, navigacia

To zvládne i levnější mobil, např Vodafone 845 ( Razz )
citace:
video v HD ready, hry

Naprosto nepostradatelné věci v mobilu. Na video nekoukam, na solitaire stačí s přehledem i Siemens M75.

Prostě: já vím, co od telefonu chci a nepotřebuju za něj vyhodit 10 tisíc každýho půl roku. A na to, abych jednou za měsíc otevřel internet přes wifinu nebo stáhnul mapu finálních souřadnic pro GC mi stačí i něco levnějšího a staršího. Ale zároveň nechci něco moc starýho, aby na to byly i nějaký blbinky (třeba to ubuntu...), když mě to popadne... Wink

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: st 14. červenec 2010 00:15
2Ginzo: asi ti tak za měsíc budu psát na ICQ.. Very Happy Nějaký dotazy na něj, tak se příprav na mě... Mr. Green

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: st 14. červenec 2010 00:21
toto už prekračuje mier na VSN Confused
Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: st 14. červenec 2010 09:31
Ginzo napsal:
No začnime trebars displejom-65k v roku 2010

na displej telefonu koukám tak asi 20 minut denně, nepotřebuju tam barevnou diskotéku

citace:
A technologia TFT, nenechaj sa vysmiať, asi si ešte nevidel AMOLED naživo

viděl, je tam na světle vidět pi*u, moc se to leskne

citace:
RAM a procesor polovičny oproti Desire.

čéče, i navi spustím na 64MB ram

citace:
Predpotopny foťak

na nkový nokie a lepší SE stejně htc nemá

citace:
ten skvely OS, na kt sa už aj HTC z vysoka vyje...ehm... posledny predstaveny HD mini je len do počtu....

takže android, kde skoro každá nabídka vypadá jinak, je vlastně velmi estetický

citace:
no neviem,
jedine aplikacie na pozadi, kt potrebuju net nevyhnutne su počasie a mail, pri dobrom nastaveni nemaju šancu prekročiť 10MB mesačne[/quote].
android cupcake - 30MB za měsíc, telefon zapnutý tak jak přišel od Vodafonu, na net se chodilo přes wifi. Ono tam toho běží jaksi víc

citace:
Ak nepotrebujete net, da sa využiť aj inak, napr bezproblemove prehliadanie dokumentov, navigacia, video v HD ready, hry, .... napr Asphalt 5 spustim bez najmenšieho sekania, pre WM nie je (prečo asi ?)

hd ready video - wtf?
hry - simulátor na tomhle displeji, hh, zlatý PSP...

citace:
primarne na net (ale zase, na čo ine su teraz dobre smartphony ?)

na komunikaci (která může probíhat nejen přes net)?

citace:
display je samostatna kategoria, kto nevidel naživo AMOLED, môže si nadalej kupovať WM, jas mam nastaveny na asi 40 % a bez problemov by som nan videl aj pri 5 % (skušal som, ale neprakticke na slnko), pri 100 % je to vy*ebany halogen

na wm mám na svým 5 let starým pda nastavený permanentně 50% a nemám problém s tím, že bych tam, kde je vidět něco tak na monochromatickým displeji, neviděl na displej
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 14. červenec 2010 10:27
LivArt napsal:
na wm mám na svým 5 let starým pda nastavený permanentně 50%

Začínám se cejtit divně, že mám nastaveno jen asi 20-30% Mr. Green d'oh!

Já nevím... Mně přijde, že má Ginzo ten foun novej, tak má hroznou radost a tak ho nevidí kriticky. To ho přejde za pár týdnů... A jestli ne, tak budu muset změnit avatara, protože budeme mít na fóru novou ovci - android ovci. Sad //ale teď mě napadá, že on byl dřív zase Symbian ovce (taky ten systém byl dokonalej... tak jaktože teď koupil androida?)

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 35 z 136