Taky spadne i s wifi, otázka jak dlouho by trvalo, než by spadl uplně že?Ale ani u Galaxy ani u Desire nikdo neřve a proč?Protože jak říkal Jobs je to jenom bublina nafouklá všema haters co jsou jak rozvášněná vosa...
Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: ne 18. červenec 2010 11:19
Tak ti asi Ginzo nekecá ne? Já si Kaisera taky můžu držet jak chci a signál budu mít pořád 5 čárek..
Za 2 měsíce sem klidně taky napíšu, jestli je tohle pravda nebo ne..
A proč?Jedno video a bude to tak u všech telefonů, to že to tak pár lidím nedělá není důkaz...nepřipomíná Vám to něco, vy iPhone haters?Pokud ne, tak jste pěkně trapní...
Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: ne 18. červenec 2010 23:11
Ok, vzdavam to, Thompson ma pravdu, ked ho držim oboma rukami, na 5 s mi poklesne wi-fi o čiarku a potom sa vrati naspäť na plno, idem žalovať HTC za ich nepodarky, ja som vedel, že mam ostať u Nokie
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Narozen: 2. srpen
380 473,- VK
Zasláno: po 19. červenec 2010 00:57
To já taky a to ani na jednom mobilu ze čtyř Btw wifi umí jen jeden, ale signál není na čtyřech Ale na pěst je fakt, že se Jobs chvástal o tom, jak má ajfoun úžasnou anténu
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.