Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

"Mobily" s operačním systémem

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 44, 45, 46 ... 134, 135, 136  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: po 2. srpen 2010 12:57
Právěže naopak. Mr. Green Whistle

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: po 2. srpen 2010 13:09
Hlasování! Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: po 2. srpen 2010 13:17
Legend ma oproti Desire iba ten hlinikovy kryt, vo všetkom ostatnom je Desire lepši a je to to najlepšie, čo sa da v sučasnosti kupiť (aj ked picz... tu bude kecať niečo o HD2 a Thompson spomenie nejaku 4), ale ak nechceš v mobile mať po ruke ABSOULUTNE všetky bežne využivane netove funkcie a stranky, tak Android nie je pre teba Wink
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: po 2. srpen 2010 13:33
Android mi sedí mnohem víc než WM, rozhodně nepotrebujem to najlepšie Mr. Green což myslím že nikdo z běžných uživatelů Mr. Green (samozřejmě když na to člověk má, tak jasně, ale když si na to člověk musí sám vydělat tak o tom taky přemejšlí jinak) Mr. Green Podle srovnání na netu má Legend o pár věcí víc než Desire (Práce s dokumenty MS Office, Opakované události v kalendáři, Minutka, Stopky, Diktafon), ale to je zbytečné řešit, protože pro každého je vždycky nejlepší ten jeho foun Mr. Green Mě se prostě Legend líbí víc Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
380 473,- VK
Zasláno: po 2. srpen 2010 13:54
Maki, práci s doc(x), xls(x) i ppt(x)/pps(x) mám i na VF845. Dokonce bez problému otevře i 50 MB PDFko (narozdíl od Symbianu, který je outofmemory). Dikatofon a opakované události má v základu taky. Minutky a stopky mu můžeš dodat. Prosím tě, neřeš tu takovéto vysloveně SW problémy Wink

Jediné, co z SW stojí za to řešit, jsou různé SW nástavby prostředí, funkčnost PC Suite nebo třeba propojení kontaktů s twitterem, facebookem apod. Zbytek dostaneš do každého droidího mobilu Wink
NoArtist / NoName

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: po 2. srpen 2010 13:57
Mr. Green Já to neřeším, to Ginzo říká že Desire je nejlepší co můžeš dneska koupit Mr. Green Já říkám že z každého founu se dá udělat to nejlepší pro konkrétního uživatele Mr. Green Tak jsem jenom uvedla do má navíc (podle toho srovnání na netu, ne podle mě) Legend oproti Desiru který má být "to nejlepší na trhu" Mr. Green

Taky si nemyslíš že VF845 má "příšerné" rozlišení, že ne?
Hey, hey apple!

Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

380 473,- VK
Zasláno: po 2. srpen 2010 14:03
Mohlo by být lepší. Zrovna ta nová fólie, co jsem na to nalepil mi ten rastr nějak zvýrazňuje.
Vzpomínám ale na Siemens CX65 a jeho rozlišení. Čitelnost stejná jako na SE K750i.

Když ho porovnám třeba s SE Xperia X10 mini, tak vyjde jako vítěž (stejně velký displej, stejné rozlišení, jen o chlup pomalejší procesor, oba dva bez akcelerace grafiky a stejně nepoužitelný foťák). Možná by stál za úvahu HTC Wildfire, nebo nějaký ten Samsung Galaxy Spica za těch 5500 kč. Ty se ale snad ještě ani neprodávají.

Plus koupit k němu wifi router. Jinak ti brzo dojde tarif na internet Wink

EDIT: ale stejně teď prý už není skladem. A nejdřív bude někdy kolem 10. srpna Wink Tak šetři a uvidíš.
NoArtist / NoName
Příspěvek upravil 1× Elephant, naposledy po 2. srpen 2010 14:10.

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: po 2. srpen 2010 14:09
Já právě mám Wildfira na mušce, mám potřebný obnos, teď bych ho už jen potřebovala vidět na vlastní bulvy a příští čtvrtek bych si pro něj jela do Lbc... Mr. Green Kamarád má taky VF845 a určitě se mi nezdál špatný jak rozlišením tak funkcema, samozřejmě JSOU I LEPŠÍ TELEFONY, ale proč si honit triko s founama za 13000 když ty za poloviční cenu taky fungujou Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

380 473,- VK
Zasláno: po 2. srpen 2010 14:14
Já taky netvrdím, že u VF845 zůstanu na stálo. Tenhle mi nijak výrazně nezranil peněženku. Tenhle má víceméně vše potřebné.

V říjnu, po dovolené, se porozhlédnu po jiném mobilu (nějaké standardní rozlišení (320x480), procesor tak 800MHz, grafická akcelerace, použitelný fotoaparát s AF a diodou; 256 MB RAM). Je ale pravda, že můj záložní mobil Siemens C72 už potřeboval obměnu Mr. Green
NoArtist / NoName

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: po 2. srpen 2010 14:24
Já šlápnu do toho Wildfire, Diamondík půjde k tatínkovi aby si vyzkoušel WM (nikdy neměl a asi by chtěl), pak ho asi střelím a na jaře až mi doběhnou splátky notebooku tak bude Legendek Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 45 z 136