Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

"Mobily" s operačním systémem

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 90, 91, 92 ... 134, 135, 136  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: po 23. květen 2011 17:54
Když spadne a rozpůlí se, tak se samozřejmě opravit dá, ale nesmíš to patlat vteřiňákem za 10kč z billy...

Nezapomeň zvýraznit, že stojí 14 klacků... Not Talking

Jak aplikace na chipset? Základ je to, aby ty konkrétní spešl funkce procesoru podporoval systém a jazyk, pak se s tím dá pracovat.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: po 23. květen 2011 19:28
Stojí proto mi příjde směšný když uživatelé nechtěli plast a dostali ho ještě dráž...vrzající telefon v ceně notebooku Thumb up! .
Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: po 23. květen 2011 20:18
Lidi to kupujou, tak co... Je na výrobci jak si to vyrobí. Jestli se ti to nelíbí, tak si založ vlastní továru a vyráběj si to sám...
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: po 23. květen 2011 20:28
No... když to tady tak čtu, tak já jsem taky s Thompsonem, jsem zastáncem hliníkových telefonů, i ten telefon sám o sobě vypadá bytelnější a tak nějak elegantněji..
Ty Samsungy vypadají fakt jako laciný kopie iPhonu s úplně okopírovaným rozhraním, který ho imho dost brzdí.. Takže jedině tam nahrát něco rozumnýho..
Jedině, když hliníkovej telefon spadne na zem, tak ta odřenina je celkem vždycky dost vidět.. proto je dobrý ho mít v nějakym krytu..

A jinak.. proč mám pocit, že víc čtu o Tegře než o tom druhým? Anxious Že by to bylo proto, že je zatim dobře podporovaná?.. Jo a taky nesouhlasím s tím, že by nVidia měla každej rok dělat novou verzi, to jí fakt nepřispěje..
Kdyby se radši výrobci zaměřili na nový technologie akumulátorů než snahu nahnat vyšší a vyšší výkony..

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

Věk: 34 let
53 388,- VK
Zasláno: po 23. květen 2011 22:18
Taky souhlasím s thompsonem.

Už se naučil samsung používat aspoň sklo na krytí displeje?
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

103 946,- VK
Zasláno: po 23. květen 2011 22:26
Silně pochybuju, tak vemte si jak vypadá SGS I a proč by dělali něco jinýho, když to lidi kupujou?

Jinak Nvidia určitě bude mít zpoždění, vemte si že jsme se nad ní rozplývali před 2 rokama Very Happy
Obrázek

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: po 23. květen 2011 22:42
Moucha napsal:

Jedině, když hliníkovej telefon spadne na zem, tak ta odřenina je celkem vždycky dost vidět.. proto je dobrý ho mít v nějakym krytu..

No prave, proc bych ho mel mit jeste v nakym posahanym krytu? Jejda mane
plast je mnohem pruznejsi, nez hlinik, samozrejme uznavam, hlinik vypada luxusneji, nez plast, na druhou stranu, prdne mi plast, tak koupim novej za par kacek, nez se pak chlubit pomackanym hlinikem Mr. Green
Ja myslim, ze pravdu maji obe strany, je to strane subjektivni pocit, tisic lidi, tisic nazoru, od toho je tu konkurence, aby si tech tisic lidi vybralo, co preferuje, ja preferuju samsung, protoze se mi proste jejich prace a vyrobky libi
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.

Obrázek

Obrázek

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

103 946,- VK
Zasláno: po 23. květen 2011 23:27
Radši dám 700kč za střední hliníkovej díl, než 500kč za origo plast. kryt.Prostě vrzající telefon z plastu už ne a rozhodně ne v high-endu.
Obrázek

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: po 23. květen 2011 23:48
jak vis, ze vrzajici? mel jsi ho v ruce?
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.

Obrázek

Obrázek

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

103 946,- VK
Zasláno: út 24. květen 2011 13:14
Každej telefon z plastu se rozvrže, SGS I vrzá, iPhony vrzali a proč by v Samsungu dělali kvalitu, když lidi stejně kupujou brak?
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 91 z 136