Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Moucha

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 18, 19, 20  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Členové
Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: út 4. srpen 2009 15:06
Jaký představy? Nechápu, jak to vždycky uhodne... d'oh! Mr. Green
Zasláno: st 26. květen 2010 21:04
Moucha si po dlouhých letech trošku vylepšil pokojíček.. takže fotky (je to pokus o panoramatickou fotku, nemám stativ a ani foťák nemá program na panorama, takže to dělám růčo pomocí programu Microsoft ICE)

http://album.jabbim.cz/moucha@jabbim.cz/#P1030783_leva.jpg

http://album.jabbim.cz/moucha@jabbim.cz/#P1030784_prava.jpg

Chtěl jsem to udělat jako jednu fotku, jen mi ten parchant nechce vzít tu prostřední.. ale tam jsou stejně jenom dveře Laughing

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: st 26. květen 2010 21:07
No, je to parchant no. Přece jen je to od MS Research, takže defacto asi beta Smile
Jinak chválím Burtonovskej plakát... Wink
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: st 26. květen 2010 21:10
Moucha: to zvládá i Photoshop, který určitě doma máš: File - Automate - Photomerge
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 26. květen 2010 21:11
Přesně tak - proč to dělat něčim free co má 2 MB, když si můžeš stáhnout a ukradnout x MB software, kde to někde taky je a tam to hledat...

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: st 26. květen 2010 21:12
Já mám maximálně Nero Photoshop... Photoshop jsem měl nainstalovanej ještě na Vistách, ale grafický programy vůbec nezvládám a kvůli změně velikosti obrázku si ho instalovat nebudu, když to zvládne i malování.. Mr. Green

Ale určitě ho mám někde na exterňáku.. Smile

//
2Jenda: díky za doplnění ! Smile

AdBurton: no jo, tohodle smajlíka jsem prostě musel mít, teď se na mě bude pořád šklebit nad počítačem a vlastně bude to první xicht, kterej po ránu uvidim.. Mr. Green
Příspěvek upravil 1× Moucha, naposledy st 26. květen 2010 21:14.

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: st 26. květen 2010 21:20
jenda^^ napsal:
Přesně tak - proč to dělat něčim free co má 2 MB, když si můžeš stáhnout a ukradnout x MB software, kde to někde taky je a tam to hledat...
Jenda: proč ale hledat nějaký speciální software, když vycházím z předpokladu, že na počítači už má stejně nainstalovaný PS?
Moucha: Už chápu. Umí to i Windows Live Photogallery, který je zdarma a pokud si instaloval všechny aktualizace, tak už ho máš na disku. Fotky spojuje docela obstojně. Zvládne i veeeeliká panoramata.
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 26. květen 2010 21:24
Já nechci nic říkat, ale photogallery nemá nic společnýho s aktualizacema woken, ale s instalací balíku Windows Live, což taky nemá každej nainstalovaný. Think
I když je fakt, že Moucha asi má nainstalovanej Win Movie Maker, kterej si Photogallery při instalaci vysloveně vydupe. Think

Ale jinak doporučuju zkusit Hugin - opensource, kterej má mraky nastavení, typy spojení, zpracování obrázků atd atd.
S MS ICE jsem teda ale viděl i nějaký video, kde předváděli spojení asi 90 Mpix panorama a měli to spojený během pár vteřin Think

No to je asi všecko, co k tomu mám říct. Každej má svoje nároky na software, ale opravdu nechápu, kde se bere předpoklad, že má každej na PC nainstalovanej Photoshop. Smile

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: st 26. květen 2010 21:27
Photogallery překvapivě nemám.. Live Movie Maker jo, ale toto jsem nezaškrtl.. Wink

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 26. květen 2010 21:30
Zajímavý... Já Makerem chtěl něco zkusit sestříhat a i když jsem galerii nezaškrtnul, tak mi jí to nakonec nainstalovalo jakože to vyžaduje Think Má v tom ten MS bordel a nebo jsem byl tak mimo... Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Členové
Strana 13 z 20