Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

MP3 Přehrávač

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 17, 18, 19  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: út 23. srpen 2005 14:36
Pisal,ze to testoval na MP3 Playeri iRiver 899 a to teda ksunt urcite nie je...hodne zalezi aj na usiach. Very Happy

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: čt 25. srpen 2005 00:27
hanni napsal:
Pisal,ze to testoval na MP3 Playeri iRiver 899 a to teda ksunt urcite nie je...hodne zalezi aj na usiach. Very Happy

No ale znáš takovýhle chytrý lidi... Ty si toho navymýšlejí...

HOne (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 045,- VK
Zasláno: so 3. září 2005 23:20
muj mp3 prehravac je Sony ericsson K750i,ma pametovky,ekvalizery a dalsi... s radiem. jeho nevyhoda je,ze moc dlouho nevydrzi a ma velkou váhu. Zatim s nim pouzivam pouze 64 mb kartu, interni pamet je 34mb.
Jinak,sekundární mp3 přehrávač je Teac Mp200-přehrává mp3 a wma... temer nic neumi:(a ja za nej vyhodil 3000... kvalita zvuku je hrozna,zadny basy(byl jsem u k750 prekvapenej,jak to duni:)
HOne strikes again
aw yeah;)

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: so 15. říjen 2005 09:20
Co poviete na toto : http://www.progamingshop.sk/product_info.php?cPath=485&products_id=1618 alebo toto : http://www.progamingshop.sk/product_info.php?cPath=485&products_id=1619 alebo toto : http://www.progamingshop.sk/product_info.php?cPath=485&products_id=1620 ?
Zasláno: so 15. říjen 2005 09:30
hanni napsal:
hehe Very Happy Robime znacke Sony reklamu,by nam mali zato platit Mr. Green

Nechapem ludi,co nadavaju na tieto sluchatka a dokonca ich porovnaval jeden pako na tom fore na audioexpert so Sennheisermi dodavanymi standartne k iRiverom alebo Panasonicmi za 300 stovky... Brick Wall

Kazdy odporuca Koss Porta Pro...su to sice kvalitne sluchatka,ale to hlucneho prostredia su tieto Sony bez konkurencie.
Shame on You Shame on You .Videl si uz sluchatka Koss The plug?Su to super sluchatka a uplne super tlmia okolne zvuky
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo

"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa

CrazyCZ (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: so 15. říjen 2005 12:34
O mp3 prehravace jsem se zatim moc nezajimal, ale ted bych si mozna taky jeden poridil. Mam trochu specificke pozadavky a nevim ktery prehravac by mi vyhovoval. Muzete mi poradit? Hledam prehravac s min 512MB pameti, pokud je to mozne, tak bych chtel aby umel prehravat hudbu po celou dobu co se budu pohybovat v menu(nedavno se mi dostal do ruky mp3 kamaraduv prehravac, ten to neumi a to me docela zarazilo) a jeste bych chtel aby mel volne pristupny system soubory asi tak jako to maji siemens telefony.
Obrázek

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: ne 16. říjen 2005 00:38
Diego: hentie linky,co si daval,to bude asi nejaky 2-triedny player,ale dizajnovo nevyzera zle.
Co sa tyka tych Kossov...nieze som o nich pocul,ale ked som si kupoval sluchatka,rozhodoval som sa aj medzi nimi.Nakoniec som ich mal moznosť vyskusat a hned som ich zavrhol.Sice tesnia zvuk (asi rovnako,ako aj tie Sony,co mam),ale maju celkovo zly system prevedenia.Zle sa nasadzuju a citit ich v usiach,su nepohodlne...a su hodne prebasovane,ako skoro vsetky Kossy. Nakonies som kupil tie Sony a vobec nelutujem.

CrazyCZ: to vsetko splna aj ten Emgeton,o ktorom bola uz rec.

sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: ne 11. prosinec 2005 16:03
Chlapove, co rikate na tento kousek http://www.audioexpert.cz/kartove-pametove-mp3-prehravace/emgeton-enox-emx-830-512mb-carbon-grey-black-sport-set-zdarma
Mate nekdo nejakej lepsi typ v teto cenove relaci? Potrbuju to na behani (takovy to co se provozuje venku na nohach) pac mi roste bricho. Dik

kenas (+5)
Odpadlík
Odpadlík

10 095,- VK
Zasláno: ne 11. prosinec 2005 17:40
tohle je asi naschval napsal jsem na SM ze muj emgeton je super a ted me odesel, nejde zapnout a nekomunikuje s pc Sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Jednoducha dedukce ze dvou premis:
P1: Co je všude - Bůh
P2: Co jiného je všude - prach
Z: Bůh je prach -> kdo nevěří v boha, nemusí uklízet prach, protože neexistuje

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: st 28. prosinec 2005 10:51
Mno tak ma zaujal jeden MP3Player a hend ako budem mat moznost si ho objednam a to kludne aj z Rakuska (ak nenajdem neico lepsie Very Happy).Paci sa mi ovladanie displej cena a hlavne dizajn.PLS ak najdete nejake forum kde sa o nom keca tak napiste.Nakoniec link : http://pctuning.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=5996&Itemid=36&limit=1&limitstart=2
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo

"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 6 z 19