Momentálně si vydělávám na nový MTB, takže pokud se mi peníze sejdou, tak ho chci co nejdříve. Proto bych mohl vybírat už teď máte nějaký tip, nějaké doporučení (třeba na kvalitní obchod na netu, kde bych si mohl kola prohlédnout?)
Já myslel že chceš MTB, a ty hned DH a Freeride....
Jinak když bys měl cestu do Litomyšle, tak se stav ke Stratílkovi. Má tam mraky kol, především Author a Merida.
Já mám Author Solution, 4 roky starý a slouží skvěle.
Dneska mi do oka padl Author Dexter.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.
Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.
Příspěvek upravil 1× LivArt, naposledy ne 20. červenec 2008 12:58.
Ku*va ja sem si koupil Meridu za 10000,- ve slevě ze 13000 a někdo mi to ukrad z baráku.Bohu dík ted mám novou a tu stejnou ale už je to 20000,- za blbý kolo a to nepočítám výbavu
za dva roky co je mam sem na ne nemusel sahnout, krome serizeni desticek.. orpoti mechanickym maj vyhodu treba v minimalne sile kterou potrebujes na zabrzdeni, muezs brzdit i jednim prstem treba
přes dvě hodiny jsem si pročítal fórum o kolech a dospěl jsem k názoru, že cena, za jakou chci kolo je velice nízká, protože se za to nic pořádného nekoupí
teda to sem ti mohl rict taky, nemusel si nic procitat Ale zalezi na co ho chces, jestli na normalni jezdeni tak myslim ze je to v pohode Kdyz sem shanel kolo tak sem taky koukal hodne po bikeforu, ale v krame sem stejne byl ukecanej na vetsi prachy
aspoňjsem se dozvěděl i jiné užitečné informace kdybych ty větší prachy měl, tak jdu taky do dražšího kola dneska jsem se projel na apache tuwatawa....příšerná vidlice, asi půjdu do gt avalanche 2.0
mluvil jsem o GT s jedním prodejcem, který mi tvrdil, že Gt by si v životě nekoupil. V USA Gt prý prodávají v marketech typu intersport a přední nábu má prý z kočárku vzhledem k těmo informacím jsem se porozhlížel po jiném kole tentokrát do 12k a vypral jsem si Pells razzer pro, snad chybu neudělám
me gt prodejce taky vymlouval, ale na bike foru je spousta spokojenyhc uzivatelu Pells je myslim docela fajn, akorat je to takovej mismas mi prijde, ale to asi vetsina levnejsich kol
Tak je doma byl jsem se projet v lese....prostě paráda, akorát jsem si rovnou koupil lepší šlapky...ještě chci příslušentsví - pumpičku, kapsu na rám a časem možná blatníky
blataky bych bral urcite SKS, nezlomi se ti a drzi na miste muzes ho zmuchalt dokulata a nic se mu nestane ja jezdim na noname platformach, na spd bych se zabil
Ad jirkacv: Nezabil, já s SPD občas jezdím a je akorát jedno pravidlo: Každej si jednou hubu rozbije. Ale jakmile se jednou vymlátíš, už víš co a jak, pak už je to v pohodě.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.
Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.
zamkovy pedaly, nastupce klipsen.. mas na bote (tretre) zamek, ktery se zacvakne do pedalu, a drzi.. ma to vyhodu, ze muzes slapat krohove, protoze nemusis jen tlacit, ale muzes i tahnout nahoru Slejza se z toho poootocenim nohy, ale me se do toho moc nechce Ale v terenu by to mohla byt vyhoda
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5DalšíPoslední [vše]
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.