Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Na čo/koho prave myslite?

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 52, 53, 54  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby

Je myslenie vaša zaľuba ? :-)

Hlasování není časově omezeno.
ano:
45% 45% [ 14 ]
ano,ale bolí to:
25% 25% [ 8 ]
nesnažim sa,ale prichadza to občas:
19% 19% [ 6 ]
nie,ale snažim sa:
0% 0% [ 0 ]
nie:
3% 3% [ 1 ]
wtf ???:
6% 6% [ 2 ]
Celkem hlasů : 31 / Hlasujících: 31
Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: ne 29. červenec 2007 15:23
Tak teraz si ma rozosmial Laughing

Presne vyzeraš ako zastanca quartzu,lebo čo nie je chronometer,tak to nemôže byť presne.
Ok,vyvadzam z omylu:počul si niekedy o značke Mido ? (pochybujem,že ano) Tak tato značka vyraba chronometre za približne polovičnu ceny,napr Omegy a teraz spomeň cenu.

Prečo mysliš,že som pozer ? Ok,priznavam sa,nie som až tak veľmi proti quartzu,ja to presny a lacny poon,ale vieš čo znamena,že sa mi nepači pohyb po sekundach ?
Keby som chcel vyzerať ako to,čo si spominal tak si kupim Breitling fake z Aukra za 2 tisice a ked pridem medzi xx ludi,nespozna to takmer nikto,ved kto by sa zaujimal o hodinky ?
Kto vravi,že ich chcem k obleku ? Vieš,čo je to bežne nosenie ?

A teraz sa ukaž ty.
Prečo nie automaty ? Aha,pre teba su akurat nejake IWC,čo nie je nad sto,to nie je dobre.
Ak maš quartz,tak po vymene baterky robiš test vodotesnosti v sude ? Laughing
Važne by som rad videl,čo maš teraz ty,tvoja odpoved vo mne vravi jedno-aha,ginzo,z toho si môžem spraviť haluz.

Vyzeraš presne ako človek,čo nepozna vyraz vintage a ani by si si nikdy nič podobne nekupil.

A mimochodom,za odbornika by som sa nevyhlasil,ani keby som vedel poslepiačky zložiť El Primero,ale to je vyraz,ktory nepoznaš,tak si ho napiš do Googla Laughing
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: ne 29. červenec 2007 17:21
citace:
Presne vyzeraš ako zastanca quartzu,lebo čo nie je chronometer,tak to nemôže byť presne.

Ja nejsem zastánce quartzu, nevim jak si na to přišel... Jak psal jeden člověk:"proč mít absolutní přesnost, když tramvaje stejně jezdí jak chtěji..." Mr. Green

citace:
Prečo mysliš,že som pozer ? Ok,priznavam sa,nie som až tak veľmi proti quartzu,ja to presny a lacny poon,ale vieš čo znamena,že sa mi nepači pohyb po sekundach ?

Protože si typická netová odborná rychlokvaška. Našel si nějaký fórum o hodinkách kde sou lidi, kteří tomu opravdu rozumí, nasál si pár mouder, zapamatoval pár názvů, značek a teď nás tady oslňuješ jako "odborník na hodinky, především ty kvatlitní a luxusní" a předpokládám že většinu těch hodinek si v reálu nikdy neviděl Mr. Green
Z toho vyplývá i to, že se ti nemůže líbit pohyb po sekundách, protože to by byla společenská sebevražda mít obyčejný quartzy.

citace:
Prečo nie automaty ? Aha,pre teba su akurat nejake IWC,čo nie je nad sto,to nie je dobre.
Ak maš quartz,tak po vymene baterky robiš test vodotesnosti v sude ?

Já neříkám že né automaty, ale za 10k to bude zcela jistě low-end, takže ty sice se nam snažíš dokázat, že seš zastánce kvalitních hodinek, ale protože na víc nemáš, tak si koupíš levný, ale hlavně že to není quatrz. Ve výsledku si na tom úplně stjně jako s quartzama, protože obyčejní lidi to stejně nepoznají a ti co to poznají tě dohalí, že sice máš automaty, ale nic moc.
Quartzy po výměně baterky už nikdy nejsou vodotěsný? To sou mi novinky... Mr. Green
citace:

Važne by som rad videl,čo maš teraz ty,tvoja odpoved vo mne vravi jedno-aha,ginzo,z toho si môžem spraviť haluz.

Timexy za cca 1800, zhruba 6 let starý, už tak půlroku je nenosím, protože se mi urval řemínek a nechtělo se mi jít koupit novej. Ale mám v plánu(resp musím Very Happy ) si koupit nový. A zase to budou nějaký klasický za pár tisíc, quartzy. Já narozdíl od tebe si totiž ty hodinky mám na ukazování času a né na ukazování před kámošema Mr. Green
Veselé Vánoce!

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: ne 29. červenec 2007 17:52
OMG,ty si ale cholerik Laughing

Ok,mam to z netu,ale ked si idem kupovať hodinky,tak nepojdem do tej prvej sračky,čo najdem.Pochybujem,že maš doma Pentium I,čo ti hned ponukli pred xy rokmi.
A ano,maš pravdu,väčšinu z nich som nevidel,pretože je nie som Pražak,ktory sa môže chvaliť,že videl F430,alebo že robi pre Vodafone.

Pohyb po sekundach s tym si ma dostal.Pred 5 rokmi sme si kupili do obyvačky nastenne hodiny,ktore boli sice quartz,ale mali plynulu sekundovku,už vtedy sa mi to zapačilo a preto som hladal na nete a prišiel na to,že taky pohyb maju mechaniky,preto chcem automaty,už chapeš ? To nema nič so spoločnosťou,takže zase si musel prekopavať pekne svoje konšpiračne teorie Laughing

OMG,že low-end Laughing
Ty už zabudni na slovo Siemens (lebo to je synonymum) a daj si doporiadku fakty.
Ty si važne mysliš,že ide o cenu ? Slova mojho krstneho otca:"Lacnejšie mi urobia tu istu službu" a jasne,že ty to nasmeruješ zase na quartz,ale v čom je lepši kaliber od Omegy,okrem toho,že je to ich vlastny ? Seastar ma ŠVAJČIARSKY strojček (hmm,už teraz maš klinicku smrť ?) nie aku pri tych činskych xy strojkoch.
A mne je jedno,či to niekto spozna,ja si ich kupujem pre sebe s vedomim,že mi vydržia dlhšie ako quartzky,nikdy v nich nevymenim kryštal a budem šťastny možno aj 10 rokov.
Hlaška na vodotesnosť bola spominana z dovodu,že baterku si môže vymeniť každy,ale aku maš istotu,že tam daš naspäť spravne gumičku ?
Raz ti zmoknu a maš po quartzkoch Laughing
Takže jedine hodinar,pri automatoch nikdy.

Kamošov,ktori sa zaujimaju o hodinky nemam,takže machriť nemam pred kym,to ma važne sklamalo Crying or Very sad

A hlavne sa spamätaj,každemu to,čo chce.
Mne od nich aj tak neodhovoriš,beriem to tak,že človek hlboko zasiahnuty konzumnou spoločnosťou tu masturbuje nad kryštalom v hodinkach Mr. Green

Ako som povedal,keby som chcel machriť,kupim si fake a dokazujem si tym niečo,ale každy nie je ako ty.

///Tu som ti našiel peknu nahradu za tvoje Timexy Laughing
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: ne 29. červenec 2007 18:20
panebože přestaňte se hádat Wink ať si každej koupí co chce...

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: ne 29. červenec 2007 18:35
citace:
OMG,ty si ale cholerik

Zajímavý, když sem flegmatik Mr. Green

Nejsem pražák Mr. Green Sem pořád olomoučák, to že budu v práglu pracovat ze mě pražáka nedělá. Navíc pražky rád moc nemám...a F430 nevím jestli sem viděl,možná jo, možná ne Smile

Proč bych měl zapomenout na Siemens, kvuli tomu že je to low-end? Jó kdybch si chtěl hrát na odborníka na mobily, který by si nějakej šmejd nekoupil a měl nějakou A70 nebo tak něco, to bys mohl říkat, ale já si kupuju věci, který mi vyhovujou a nezvyšuju si něma ego.

Ano, swiss made (to s tou klinickou smrtí sem nepochopil..) je pěkný marketingový tah, navíc si nedělám iluze o kvalitě těchle základních modelů, tak naivní nejsem.

No já teda nevím, proč bys měl měnit v hodinkách krystal, ten má větší životnost něž ty Very Happy

A proč bych si v hodinkách měnil baterku sám? Navíc když je jasný, že pak budou problémy s vodotěsností... Jednou za pár let k tomu hodináři klidně zajdu...
citace:
Mne od nich aj tak neodhovoriš,beriem to tak,že človek hlboko zasiahnuty konzumnou spoločnosťou tu masturbuje nad kryštalom v hodinkach

Zato ty si ten rebel, který se vzepře konzmní společnosti a jako pravý znalec ocení kvalitu klasickým mechanických hodinek (ikdyž jsou to jedny z nejlevěnjších Mr. Green )

Když teda pominu že se mi mechanický líbí, ale neutratím za ně poslední peníze co mám (resp. nebudu na ně půl roku šetřit). Za pár let až mě finance nebuou třeba tak tížit si klidně nějakýma udělám radost, ale nejsem ten typ, kterej má doma plazmu (na úver obvykle) a nemá po většinu měsíce co žrat. (ale at sousedi vidí jako máme telku)

Ad nabídka hodinek: ne diky, takvoý se mi nelíbí...
Líbí se mi třeba tyhle, ale kdyby neměly tan plastový náremek..
http://www.hodinky-casio.cz/8-casio/detail-hodinky.asp?idzbozi=25186355
Zasláno: ne 29. červenec 2007 18:35
krrttek napsal:
panebože přestaňte se hádat Wink ať si každej koupí co chce...

Kuš, mě to baví Mr. Green
Veselé Vánoce!

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: ne 29. červenec 2007 19:13
ok, to je tvá volba Anxious

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: ne 29. červenec 2007 19:56
Chlapi,kaslite nato,nejake blbe hodinky nestoja za hadky...

Ginzo: je mi uplne u prdele,ci su tie hodinky Made in Swiz alebo Made in Japan....je mi aj jedno,ci su quarz alebo nieco ine,aj tak vacsine tych pojmov,co pouzivas, ani nerozumiem Mr. Green Ja proste viem,ze Citizen je dobra znacka (ved aj stali vyse 5000,-),su vodotesne,nemusim ich natahovat,vymienat baterku a su neuveritelne presne - uz som ich nenastavoval ani nepamatam.Tak isto maju pekny dizajn,hodia sa rovnako k obleku,ako na bezne nosenie....myslim,ze viac si od hodiniek ani nemozem priat Wink
Obrázek

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: ne 29. červenec 2007 21:00
Siemens nejdem vysvetlovať,neviem,kto hovoril,že Siem je low-end,ked mal S65 Wink

Swiss made,ok,maš pravdu,je to reklamny ťah,ale ma nejaky quartz vyrobca povinnosť mať odchylku niekoľko sekund ?
Ved jasne,nech je to aj china,čo meška 30 min za deň,ale quartz je predsa presny Applause
A pokial viem,musia aj zakladne modely splnať kvalitu,inak by bola značke odobrana licencia swiss made.
Mimochodom,ty si mysliš,že je to low-end,len preto,že to ma len datumovku ? Laughing
Ved sa spamätaj,Tissot nie je vysoka hodinarina (a asi ani nikdy nebol),ale tieto automaty su jedny z mala v kolekcii,komplikovanejšie ako s chronographom nerobia.
A vieš,čo znamena určenie diver ? Videl si nejake ine podobnej kategorie ?

A ked stale spominaš tu cenu.
V Žiline,kde som si ich skušal boli za 20 000,ak sa chceš isť pozrieť,tak predajňa Time smerom od Marianskeho namestia k Domu odborov.
To že ich hanni našiel lacnejšie je len plus.

A ja nemam problem,že by som nemal čo "žrať" proste mam na niečo našetrene tak prečo nie ?

Teraz by si už konečne mohol začať vyhody quartzu z ekologickeho hladiska Laughing

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: ne 29. červenec 2007 21:16
Nevim kdo měl S65, ja ne:-D

S tim swis made to nebude tak žhavý, žádná kontrola přesnosti být nemusí...
http://www.watches.cz/page9a.asp?kolaz=&ID=27
Quartzy ale obvykle bývají přesnější Razz
citace:
Mimochodom,ty si mysliš,že je to low-end,len preto,že to ma len datumovku ?

To sem tvrdil kde? Rolling Eyes

Jo, hned zítra letím do žiliny se podívat na náměstí do obchodu Mr. Green Mr. Green

Proc mi podstrkuješ ekologii? d'oh!
Veselé Vánoce!

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
Strana 31 z 54