Zasláno: ne 29. červenec 2007 17:52
OMG,ty si ale cholerik
Ok,mam to z netu,ale ked si idem kupovať hodinky,tak nepojdem do tej prvej sračky,čo najdem.Pochybujem,že maš doma Pentium I,čo ti hned ponukli pred xy rokmi.
A ano,maš pravdu,väčšinu z nich som nevidel,pretože je nie som Pražak,ktory sa môže chvaliť,že videl F430,alebo že robi pre Vodafone.
Pohyb po sekundach s tym si ma dostal.Pred 5 rokmi sme si kupili do obyvačky nastenne hodiny,ktore boli sice quartz,ale mali plynulu sekundovku,už vtedy sa mi to zapačilo a preto som hladal na nete a prišiel na to,že taky pohyb maju mechaniky,preto chcem automaty,už chapeš ? To nema nič so spoločnosťou,takže zase si musel prekopavať pekne svoje konšpiračne teorie
OMG,že low-end
Ty už zabudni na slovo Siemens (lebo to je synonymum) a daj si doporiadku fakty.
Ty si važne mysliš,že ide o cenu ? Slova mojho krstneho otca:"Lacnejšie mi urobia tu istu službu" a jasne,že ty to nasmeruješ zase na quartz,ale v čom je lepši kaliber od Omegy,okrem toho,že je to ich vlastny ? Seastar ma ŠVAJČIARSKY strojček (hmm,už teraz maš klinicku smrť ?) nie aku pri tych činskych xy strojkoch.
A mne je jedno,či to niekto spozna,ja si ich kupujem pre sebe s vedomim,že mi vydržia dlhšie ako quartzky,nikdy v nich nevymenim kryštal a budem šťastny možno aj 10 rokov.
Hlaška na vodotesnosť bola spominana z dovodu,že baterku si môže vymeniť každy,ale aku maš istotu,že tam daš naspäť spravne gumičku ?
Raz ti zmoknu a maš po quartzkoch
Takže jedine hodinar,pri automatoch nikdy.
Kamošov,ktori sa zaujimaju o hodinky nemam,takže machriť nemam pred kym,to ma važne sklamalo
A hlavne sa spamätaj,každemu to,čo chce.
Mne od nich aj tak neodhovoriš,beriem to tak,že človek hlboko zasiahnuty konzumnou spoločnosťou tu masturbuje nad kryštalom v hodinkach
Ako som povedal,keby som chcel machriť,kupim si fake a dokazujem si tym niečo,ale každy nie je ako ty.
///
Tu som ti našiel peknu nahradu za tvoje Timexy