Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Národni hrdost...

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí

Jsi hrdy,ze jsi cech/slovak?

Hlasování není časově omezeno.
Ano,jen se nekdy stydim za jine"cechy/slovaky":
83% 83% [ 31 ]
Nejsem,proste jsem se tak narodil:
0% 0% [ 0 ]
Nejsem sice hrdy,ale aspon se za to nestydim:
16% 16% [ 6 ]
Stydim se za to:
0% 0% [ 0 ]
Celkem hlasů : 37 / Hlasujících: 37
jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: po 7. listopad 2005 20:13
weitless napsal:
Dobře, to se ale motáme kolem jedné věci, ale jak chceš ovlivnit to gró z toho všeho, co jsem jmenoval?

je to otazka pohledu-co jsi psal beru jako lidske chyby-tedy chyby lidi,za ktere se stydim-bohuzel nejsem schopen(nebo je to opet moje ceska pohodlnost?)na tom moc zmenit...

a ve svete(v tom,kde nas znaji,nepocitam hloupy americany atd.)jsme myslim souzeni jinak..a zrovna treba tohle vubec s politikou nesouvisi
Arrow vzdycky se o nas rikalo a verim,ze jeste dloho bude rikat-"Zlate ceske rucicky"

aneb

Gólden čechyše pazour Mr. Green

a na to jsem hrdy
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: po 7. listopad 2005 22:10
To už ale zacházíme někam jinam. Já svůj názor zakončím slovy: Nejsem hrdý na to, že jsem Čech, ale jsem rád, že jsem se narodil v této části Evropy. Mohl jsem se narodit o pár set kilometrů na východ a byl bych už totálně v řiti Mr. Green

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: po 7. listopad 2005 22:39
v pohode-ja Te za Tve nazory odsuzovat nebudu-kazdy z nas ma na nej pravo a je duletite,ze ho vubec ma(byt je treba jiny nez nekoho jineho)
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

Anonymní (0)

0,- VK
Zasláno: st 11. leden 2006 17:35
No ja sice nejsem az tak moc hrdej na to ze sem cech, ale zas sem rad ze sem se nenarodil treba f iraku...

ps. Nemuzu hlasovat (a nehlasoval sem) Confused

Anonymní (0)

0,- VK
Zasláno: st 11. leden 2006 17:37
Sakra tak ani VSN mi po SM nebere heslo Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad ... Jsem Taii...

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: st 11. leden 2006 19:34
Hoši hoši.. tak jsem si přečet vaše názory na vlastenectví a kromě NĚKOLIKA výjimek mi vstávaly vlasy na hlavě. Někdo tu napsal něco ve smyslu, že není rád že je Čech kvůli svým spoluobčanům... to nechápu, tak jsme přece Češi ne? Ale může se za Čecha považovat člověk, který se tak nechová ani tak nesmýšlí? Podle mně ne. Další věc, někde na začátku je napsáno, že ten dotyčný lituje toho, že se Československo rozdělilo-to je docela dobrá věta, protože je naprosto nesmyslá a neuskutečnitelná:
1. z hlediska morálky-Češi a Slováci jsou prostě "z jinýho těsta", ty národy jsou odjakživa úplně jiný.
2. z hlediska minulosti-jo, rozdělili sme se, ale proč? to je ta otázka: Když tu byli nacisti, Češi zůstali sami v celé Evropě, protože je všechny národy doslova odkoply(kategorie sama pro sebe, týkající se hlavně Britů a Frantíků-napřed si nad náma umyli ruce, a po konci války se bili v prsou jak to němcům natřeli a jak nás všichni zachraňovali...). Slovensko se po pár pohrůžkách od Němců odtrhlo, aby si zachránilo vlastní kůži a přidali se k Němcům, a to je ta věc kterou Slovensku jako národu nikdy neodpustím...i když Slováci které znám přes internet i osobně nejsou špatní. Nechci na ně házet špínu za to co udělali jiní...

A nakonec říkám: jsem Čech a jsem na to hrdý, přičemž se neohlížím na dnešek(a na ten "odpad" který mezi námi chodí-viz. Ráth a jemu podobní), ale na minulost a na mé předky, kteří pravými Čechy.

+omlouvám se Slovákům na tomhle webu jestli je to nějak naštvalo
Zasláno: st 11. leden 2006 19:39
Jo, a o Landovi radši mluvit nebudu, poněvadž se mi přímo hnusí to, jak okopíroval Kryla.
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: st 11. leden 2006 19:49
A co ti vadí na Rathovi? Smile Já bych do těch šmejdů jenom šel. Si chtějí všichni nahrabat, jak to jde a když jim to někdo trochu omezí, tak hned protestujou...
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: st 11. leden 2006 23:17
preventivne upozornuju na politicke hadky - od toho tu mame jine forum! ;)
Obrázek

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: čt 12. leden 2006 11:13
lukenet napsal:
Jo, a o Landovi radši mluvit nebudu, poněvadž se mi přímo hnusí to, jak okopíroval Kryla.

On ho neokopíroval,on jeho písničky jenom znovu nazpíval.A říká že Kryl je jeho "vzor" (ne v tom pravém slova smyslu,ale jako že ho považuje za "velkého člověka").Spousta kapel dělá remaky...

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 5 z 9