Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Národni hrdost...

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí

Jsi hrdy,ze jsi cech/slovak?

Hlasování není časově omezeno.
Ano,jen se nekdy stydim za jine"cechy/slovaky":
83% 83% [ 31 ]
Nejsem,proste jsem se tak narodil:
0% 0% [ 0 ]
Nejsem sice hrdy,ale aspon se za to nestydim:
16% 16% [ 6 ]
Stydim se za to:
0% 0% [ 0 ]
Celkem hlasů : 37 / Hlasujících: 37
HOne (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 045,- VK
Zasláno: po 7. listopad 2005 18:50
a udělal bys pro mě limited edition s Ceska republika?Smile
HOne strikes again
aw yeah;)

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: po 7. listopad 2005 18:54
Vy si mě vodíte hoši Very Happy Hoši vlastenecký, co bych pro vás neudělal Wink

Obrázek

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: po 7. listopad 2005 19:00
Nejsem příliš hrdý na to, že jsem Čech. Naše země je sice velmi krásná a za to jí mám rád, ale hrdost se tím vyjádřit nedá. Ta musí z člověka jít sama a musí se o něco opřít. Bohužel česká povaha není příliš šťastná a úpřimná. Neumíme se bránit a bít za svou zemi, neumíme příliš bránit svojí svobodu a jsme příliš manipulovatelní a příliš závistiví. Úspěch se u nás nenosí, lidé myslí jen na sebe. Stydím se za většinu politiků prezentující naší zemi v zahraničí a stydím se za ty, kteří "vedou" tuto zemi. Oni jí vedou, ale do záhuby bez myšlení na budoucnost nás a našich dětí. Pomalu se z naší země stává dojná kráva např. pro lukrativní pozemky, jejichž vlastníci jsou z mnohdy nadnárodních koncernů atd. Stydím se za krátkozraké povolování výstaveb hypermarketů a supermarketů, které hyzdí naše města a za které nejeden úředník obdržel tučnou provizi.
Stydím se za špatnou sociální politiku, která nadržuje cikánům na úkor normálních lidí, kteří nějakým způsobem přišli o práci a stydím se za to, že s tím stát nic nedělá a má z cikánů strach. Stydím se za špatnou politiku bydlení, kdy mladým lidem nezbývá jiná možnost, než se zadlužit na několik desítek let hypotékou bez jistoty, zda jí splatí z platů, ze kterých mnohdy tak tak vyjdou. Stydím se za stát, který svým občanům nevychází vstříc. Stydím se za korupci a byrokracii v této zemi, která nás staví na nechvalné přední pozice ve světě.
Ta hrstka lidí, kteří nám dělají dobré jméno nemůže vyvážit vše, co mě trápí.
Proč bych měl být hrdý na to, že jsem Čech? Chtěl bych být hrdý na to, že jsem občanem této republiky. Bohužel, mé vnitřní přesvědčení se nemá o co opřít Crying or Very sad

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: po 7. listopad 2005 19:12
Confused Confused Confused ve spouste veci mas bohuzel pravdu,ale myslim,ze dost z toho souvisi s lidmi a ne zemi jako takovou(pravda,co by byla zeme bez lidi,ale...)ale nektere veci-napr.hypoteky jinak resit nejdou-mas se snazit a vydelavat vic-Weite-sam jsi v jinem topicu priznal,ze lenost Ti neni cizi-to je taky nase ceska povaha-jen si stezujeme,misto toho,aby jsme se snazili na tom byt lip...
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: po 7. listopad 2005 19:26
Tady jde o to, že jinde ve světě to není jiné, ale zase tam lidé a mladí manželé berou za svou práci trochu víc než tady, proto i když platí hypotéku, stále mají na to ostatní. Je to běh na dlouhou trať, ale v bytové politice stát na lidi kašle úplně. Vše je o lidech, ale ti tvoří zemi a proto nemůžu být hrdý že jsem Čech. Můžu být ale hrdý, že máme krásnou zemi. To ale nesouvisí s "čestvím"

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: po 7. listopad 2005 19:42
samozrejme musim souhlasit,ze vyse prijmu(ne pouze plat jako takovy,ale celkove porovnani kupni sily) se podstatne lisi,al etrvam na tom,ze kdyz clovek chce a snazi se,tak si vydela vic a sve"sance na zivot"o dost navysi-pro nekoho je pohodlnejsi byt ve fabrice a mit sve jiste,relativni klidek a pohodu,ale nekdo chce vic a i legalnich moznosti na vydelek je dost-kamarad rika(a ja s nim souhlasim)-chytrej clovek misto nehleda,ale vytvari je...

mozna je to trochu OT,ale souvisi to s nasi ceskou pohodlnou povahou...
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: po 7. listopad 2005 19:52
Dobře, to se ale motáme kolem jedné věci, ale jak chceš ovlivnit to gró z toho všeho, co jsem jmenoval?

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: po 7. listopad 2005 19:57
Já to beru prostě jako vlastenectví .. Jsem hrdý že jsem čech ... Jsem hrdý že jsem muž .. a které pohlaví nejvíce vraždí? Mučí? apod... Prostě je to jen pocit, vlastenectví .. buď ho někdo má a nebo ne, nedá se spekulovat, všechno by se dalo správnými úvahamy a spekulacemi vyvrátit, toho využívají i sekty.. Prostě jsem hrdý že jsem čech a neřešim nic okolo Smile

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: po 7. listopad 2005 20:04
Niesom zrovna hrdý nato že som slovák ale som jednoducho "iba" rád že som sa narodil ako slovák.Za ostatných sa nehanbím nech si robia čo si chcú (od 13tich vystupujem ako jednotlivec takže ostatných mam na háku Wink ).
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo

"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: po 7. listopad 2005 20:10
Jen tak mimochodem: V CZ nejsou lidi zrovna dvakrát rozdávační a k charitě mají taky daleko. Jak je potom možné, že zrovna u nás mají DMS (tzv. darovací SMS) největší úspěch? Je vidět, že když se to čecháčkovi co nejvíc zjednoduší, tak je schopen projevit i velké soucítění. A o tom to taky je. I díky těmto DMS patří Česká republika v množství prostředků vynakládaných na dobročinné akce (v přepočtu na počet obyvatel či na HDP) ke světové špičce. A na to můžeme být také hrdí.
P.S.: Dostali jste bílou pastelku nebo jiné upomínkové předměty? Všimli jste si někdy v obchodech těch stylizovaných slepeckých psů?
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 4 z 9