lukenet (+16)
plastová kytaraOdpadlík

15 825,- VK

Zasláno: st 11. leden 2006 19:34
Hoši hoši.. tak jsem si přečet vaše názory na vlastenectví a kromě NĚKOLIKA výjimek mi vstávaly vlasy na hlavě. Někdo tu napsal něco ve smyslu, že není rád že je Čech kvůli svým spoluobčanům... to nechápu, tak jsme přece Češi ne? Ale může se za Čecha považovat člověk, který se tak nechová ani tak nesmýšlí? Podle mně ne. Další věc, někde na začátku je napsáno, že ten dotyčný lituje toho, že se Československo rozdělilo-to je docela dobrá věta, protože je naprosto nesmyslá a neuskutečnitelná:
1. z hlediska morálky-Češi a Slováci jsou prostě "z jinýho těsta", ty národy jsou odjakživa úplně jiný.
2. z hlediska minulosti-jo, rozdělili sme se, ale proč? to je ta otázka: Když tu byli nacisti, Češi zůstali sami v celé Evropě, protože je všechny národy doslova odkoply(kategorie sama pro sebe, týkající se hlavně Britů a Frantíků-napřed si nad náma umyli ruce, a po konci války se bili v prsou jak to němcům natřeli a jak nás všichni zachraňovali...). Slovensko se po pár pohrůžkách od Němců odtrhlo, aby si zachránilo vlastní kůži a přidali se k Němcům, a to je ta věc kterou Slovensku jako národu nikdy neodpustím...i když Slováci které znám přes internet i osobně nejsou špatní. Nechci na ně házet špínu za to co udělali jiní...
A nakonec říkám: jsem Čech a jsem na to hrdý, přičemž se neohlížím na dnešek(a na ten "odpad" který mezi námi chodí-viz. Ráth a jemu podobní), ale na minulost a na mé předky, kteří pravými Čechy.
+omlouvám se Slovákům na tomhle webu jestli je to nějak naštvalo

Zasláno: st 11. leden 2006 19:39
Jo, a o Landovi radši mluvit nebudu, poněvadž se mi přímo hnusí to, jak okopíroval Kryla.