Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Nastroje,vrtaky apod.

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Kutilství
otesánek (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 11. říjen 2005 06:43
Tak tohle už sem měl taky byla to čtyrka ze sady 300 Ks za 150,-Kč a deformace proběhla tak že jsem vzal el. vrtačku a trochu víc na něj přitlačil. Naopak vidiák kterej se mi moc líbil byla 6ka vidiák do vrtaček s pneumatickým příklepem měl totiž tři břity. Při pohledu na špičku to vypadalo jako hvězdička. Do betonu byl nedostižnej méně námahy prostě žrout.
Nikdo není tak chytrý aby věděl všechno. Jedině dohromady víme víc. A nejvíc prý víme u piva.

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: út 11. říjen 2005 08:39
Vidiak-Kyticka??Je fakt,ze do specialek nechodim-tohle neznam Shocked
a to se da opatrit i do normalniho sklicidla,nebo je to jen vymysl nejake firmy k jejimu naradi?
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

otesánek (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 11. říjen 2005 13:10
Jarouši co se týče vrtáků trochu sem zaserfoval po internrtu a našel sem tohle www.vrtaky.cz Snad tam najdeš něco co rozšíří tvé vědění čtyř břité vtráky dem tam ale viděl až od větších průměrů ale zas tak moc sem to neprolejzal.
Nikdo není tak chytrý aby věděl všechno. Jedině dohromady víme víc. A nejvíc prý víme u piva.
Příspěvek upravil 2× otesánek, naposledy út 11. říjen 2005 13:21.

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: út 11. říjen 2005 13:20
juknu,díky Wink
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 1. únor 2007 09:14
V téma tu o jídle se zvrhlo na nářadí a vzpomněl jsem si že Jardas(chudák zas má hafo práce) založil toto téma.
No ty KNIPEXi jsem si koupil několikatery Wink Pokusím se je vyfotit. Hlavně mám radost z těch co mají rovné čelisti a dají se použít místo klíčů. Mají pohyblivou dolní čelist a tak se síla stisku údajně zvětšuje 10x Shocked Zkoušel jsem v laborce povolit jedenu matku a šlo to hezky. Normálním klíčem vůbec nešla a prstýnek jsme tak velký neměli. Mám i menší velikost na vodovodní baterie. Pak klasické "sykovky" také dvou velikostí a jedny velká na držení trubek! Pomalu to již nedostanu do bedny a to mám jen na nářadí. Na klíče mám zvlášť! Mám pěknou sadu "očko-klíčů" s ráčnou! Drool Drool Drool
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: čt 1. únor 2007 19:17
mám tu v robotě jedny fajn kleště. je to vlastně univerzální klíč, ale zcela na jiném principu, než jsou třeba francouzáky. mám je ve velikosti 0-32 a stojí 1200,- bez dph. viděl jsem je ve verzi do 60mm a tam jsem se raději na cenu ani neptal
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 2. únor 2007 09:02
Nejsou podobné těmto? Mám ty nejmenší a prostřední!
Jen žádnou paniku!!!!

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: po 5. únor 2007 21:56
jo. jsou to ty první
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 5. únor 2007 22:01
Tak tě malinko naštvu. Ty menší za 800Kč s DPH a větší za 1000 s DPH!!! Shocked Slinták Slinták
Jen žádnou paniku!!!!

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: po 5. únor 2007 22:05
tady to tak chodí. méně se vydělává, ale všechno je dražší
(jsou to ty do 32mm?)

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Kutilství
Strana 2 z 8