Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Nehody!!!

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Cyklistika
HOne (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 045,- VK
Zasláno: út 6. prosinec 2005 23:39
hehe... taky přispěju:)

Takže... spadl jsem z kola:) ale ne ledajak:) prostě,asi v šesti,sedmi letech jsem viděl takovou jako moji "dětskou lásku"Smile nebo jak tomu říct.... prostě jela proti měSmile No a já nevim na co jsem myslel,prostě jsem strhnul řídítka doprava.... jenže tam je takovej sráz... ale ten je chráněnej řetězama... jenže přece jenom,už to tam je celkem starý,na někerejch místech řetězy nebyly:) tak jsem hupnul dolůSmile (jo dole je řeka-úpa,jesli vám to něco ríka:)) Asi ze 4 metrů! bez keců,čtyři metry. Smile kolo zůstalo na stromě, já jsem spad dolů, na jediný písčitý místo v okruhu 50 metrů. tak, a co se mi stalo? no,celkem poškrábaná tvář a jizva na čele. ale prej ti,co to viděli,tak si mysleli,že jsem to nepřežil.

A další: stručně: jedu dolů na kole(z ňákýho kopce), chci najet na chodník, kolo ale enchce nahoru(na chodník) ,já letím dolú podélně označkuju obrubník čelem,nosem a pusou a bradou. bolelo to, chvíli jsem nemoh nic jinýho než něco tekutýho( a to jíst brčkem) . Ještě mi zbyla taková jizva... No, a jak musím vypadat,když mám po mámě keloidní dispozici(hůř se mi sráží krev než ostatním) Smile
HOne strikes again
aw yeah;)

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: st 7. prosinec 2005 00:02
No tak proto ten tvůj avatar! Shocked Applause Mr. Green Dance Slinták
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

Mr.Putter (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: so 21. leden 2006 18:04
Já sem jednou po dešti přejížděl s kvalitního asfaltu na starý hladký dlažky, bylo to v zatáčce, já sem si neuvědomil že to klouže a skolpil sem to. Já sem odlít na levou stranu silnice, kolo na pravou- Přičemž mi nárazem vylítli z předního světla baterie a zapíchly se mezi dlažky. Měl sem mikinu, takže sem měl odřený jenom dlaně a urvanej knoflík. Ale měl sem kraťasy, takže sem si odřel lejtko od kolena dolu. Very Happy Nebylo to tak strašný, ale když sem dojel do cíle- k babičce, tak ta z toho málem zešílela.
Ještě uvedu nehodu mé sestry:
Jela z kopce, na tacháči asi 70km/h, najednou to flákla na zem- na čele měla šrám od helmy (běžně ji má na řidítkách, kdyby to bylo i tentokrát tak by pravděpodobně skončila v nemocnici). No jela po břiše, ruce odřený od loktů dolu, dlaně taky sedřený, a málem si sedřela i pí*u. No prostě kdybych se takhle vysekal já, tak sem impotent.
Bohužel mám jenom "papírové" fotky.

Sh@dy (0)
Bažant
Bažant

10 075,- VK
Zasláno: so 21. leden 2006 19:02
Ja som isiel s kopca vedla kamarata... Tachometer som nemal, ale uricte sme isli rychlejsie ako 50 km/h. A potom ani neviem ako, ale kamarat do mna zachytil rohom a obidvaja sme zleteli - ja som dopadol na moj bicykel, na mne kamaratov bicykel a navrchu kamarat. Kedze som dopadol na bicykel tak som mal len par podliatin a odrete koleno a laket, kamaratovi sa nestalo nic Twisted Evil Laughing

Ale "krajsiu" nehodu som mal na kolobeske Mr. Green U nas v meste je jeden pekny kopec - asi tak 150m pod uhlom 45-60° A ja som sa rozhodol, ze to zidem na kolobezke Slinták Zist som zisiel... peeeeknu rychlost som nabral. Lenze ked som uz bol dole, tak som si vsimol nerovnost na ceste - stary asfalt, bola na nom dost velka puklina. Vedel som, ze to na kolobezke len tak neprejdem Not Talking Tak som z kolobezky zoskocil Brick Wall Hned ma to hodilo, urobil som asi 2 salta a potom som sa uz len smykal na bruchu. Odreta brada, rameno, laket, dlan, bok, koleno... Druhu ruku som tahal po zemi chrbtom dlane - uplne som zodrel kozu medzi palcom a ukazovakom po zapestie, stale mam tam "mensiu" jazvu Anxious Bolo to 1. den letnych prazdnin a potom som mal ruku mesiac v dlahe, stacil mi mensi pohyb palcom alebo ukazovakom a uz mi tiekla krv... No miesac prazdnin som skoro cely cas sedel doma, lebo som nic nemohol robit - ziadne kupalisko d'oh! No na to o co som sa pokusal som este celkom dobre dopadol - zijem Anxious Mr. Green

Mr.Putter (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: so 21. leden 2006 19:11
Ještě sem si vzpomněl na jednu. NAž na pár modřin a špinavý kalhoty se nám nic nestalo, ale bylo to dost komický. Jeli jsme takhle z kopce kolem golfovýho hřiště. Vepředu Ladik, za ním Mýval, Já a ségra. Je to taková celkem krkolomná cesta a my jeli celkem rychle. Pak tam byl takovej dost blbej kámen,a co se nestalo, Ladik po něm uklouz a už se válel na zemi No a protože sme jeli celkem rychle a ne s moc velými odstupy, Mýval to fláknul na něj. Paxem na ně spadnul ještě já, a sestra to jakýmsi záhadným způsobem vybrala. Ale to ještě neni všechno, paxme tam jeli podruhý, a hádejte co se stalo...
Vysekala se tam jenom ségra, takže sme si to vybrali všichni. Laughing

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: so 21. leden 2006 21:40
ja mam stesti na zdravi - boze diky, ale taky sem neco zazil. sou to pise takovy zvlastnosti

* byl jsem ještě malý capart. koupali jsme se s rodinou na pryglu (brněnská přehrada) a táta se šel s bráchou vyčůrat (musel mu pomáhat, byl ještě mrňous) a já nevím co mě to v tu chvíli popadlo, ale asi sem se bál sám na dece a tak sem za nimi běžel.
Bohužel moje trajektorie se protla s trajektorií jednoho cyklisty. pamatuju si akorát přední kolo, oblohu a písek. výsledek byla zlomená levá klíční kost

* jedu takhle na kole kousek od pryglu, z kopce - samožřejmě machruju rychlou jízdou :) náhle bylo potřeba zatočit prudce doleva k potoku z malé stráňky, ale setrvačnost dělá svoje.
prudce sem stiskl brzdné páčky.
tření = 0,0nic.
klopím se na stranu, v 45kph rychlosti na pravobok na silně kamenitou cestu. rychlost začíná klesat až po sedmi metrech. celkem sem po zemi jel asi deset metrů. odřel sem si úplně všechno...

* projíždím se na bruslích když v tom do mě někdo zezadu strčil a já začal padat směrem dopředu. dopadl sem na otevřenou pusu - na bradu - ta scvakla - bohužel scvakla ret mezi zuby - jelo se na chirurgii zašívat prokousnutou hubu :D

* jeli jsme s kamošem cyklotůru. pohodová jízda, kecáme o programování. myslím že delphi a php. jedeme vedle sebe. proti nám na druhé straně silnice jedou asi čtyři cyklisti - dvě ženy a dva muži věk ~@47let. mezi námi dvěma a těmi čtyřmi byla rezerva asi 2 metry - nebyl by nejmenší problém, kdyby někdo z nás nezměnil trajektorii pohybu. byl jsem to já, protože sem z neznámých důvodů ucítil potřebu jim uhnout:

já mezi diskusí> "doprava"
kamoš>"hmm"
já> "doprava"
ka> má plné ruce práce se zatáčením
já> "ááá, doprava"
k> "co blbnes?"
j> "kur*a!"
k> "debile!"
pak už to byla jedna velká koule složená z bicyklů a těl v kopřivách a vytlemených kolemjedoucích :D

=====

tohle sou moje jedinné "vážnější" a doufám, že jedny z posledních úrazů v životě
Obrázek

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: ne 30. duben 2006 01:58
V určitém smyslu mě ve středu potkala taková nehoda. Ostatně můžete si to přečíst na BugiNetu. Wink
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 30. duben 2006 02:15
Kolik jí bylo???
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: ne 30. duben 2006 12:26
Podle toho co říkala tak 36.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: ne 24. září 2006 18:21
Hehe já asi budu mít brzo nehodu.. Mr. Green protože jezdim cestou necestou tak se mi začal trhat přední plášť a já jen čekám až se tam udělá díra a já se někde vysekám.. snad to do té doby vyměnim.. Smile

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Cyklistika
Strana 6 z 11