Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Nehody!!!

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Cyklistika
martin.skala (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: so 23. červenec 2005 15:19
CrazyCZ napsal:
Nejsem zadny cyklista, ale pred par lety jsme se jeli s kamarady koupat. Projizdeli jsme pres roudnicke namesti:
Obrázek
na tom obrazku to neni tak patrne, ale je to docela slusny kopec. Rozjeli jsme to co to dalo. Vsichni projeli v poradku, ja jsem jel posledni a z vedlejsi silnice mi tam vjelo auto. Moje kolo se mu zapichnulo do predniho blatniku a ja preletel pres kapotu. Nastesti se mi nic nestalo, byl jsem jenom radne vyklepany.

a jak dopadlo kolo a auto????

CrazyCZ (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: so 23. červenec 2005 15:33
martin.skala napsal:

Auto promacklej blatnik, na kole jsem potom jeste odjel i kdyz ta osma trosku hazela. Wink Kupodivu skody nebyly takovy, jaky jsem myslel, kdyz jsem letel pres to auto. Wink

fbio (+8)
Odpadlík
Odpadlík

13 921,- VK
Zasláno: út 26. červenec 2005 08:12
CrazyCZ napsal:
martin.skala napsal:

Auto promacklej blatnik, na kole jsem potom jeste odjel i kdyz ta osma trosku hazela. Wink Kupodivu skody nebyly takovy, jaky jsem myslel, kdyz jsem letel pres to auto. Wink

Tak tomu se říká štěstí....Si mohl dopadnout daleko hůř.

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 26. červenec 2005 12:03
Jedu si takle za šera z kopce a měl jsem docela našlápnuto a kde se vzal tu se vzal pes mi přeběhl přes cestu, stihl to, jenže ta mrcha byla na vodítku který jsem jaksi přehlíd, takže sem se do něj zamotal a pěkně si namlel... Od té doby, když vidím psa tak se dobře podívám jestli není na špagátu... Very Happy
on les aura!

xavon (0)
Myš
Myš

10 025,- VK
Zasláno: st 27. červenec 2005 11:30
Moje největší nehoda byla, když jsem se trošku víc rozjel a nestačil to ubrzdit - pak jsem to napálil do zadního kola svého bratra, ten spadl na zem a já jsem mu ještě přejel přes záda. Přežili jsme to oba bez vážných následků.
Zasláno: st 27. červenec 2005 11:33
Jednou při vjezdu do Frýdku-Místku (od Kozlovic, sjíždí se tam z kopce), mi najednou před kolo vjela z vedlejší ulice vypráskaná šedivá stopětka. Za cenu dočasné ztráty rovnováhy jsem to sice ubrzdil, ale to, co jsem na toho řidiče řval, si za rámeček nedal. Obávám se jen, že mě přes ten na uši naražený klobouk neslyšel.

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: st 27. červenec 2005 11:52
pro řidiče suverény : http://web.telecom.cz/havarkyfoto/ (upozorňuju, pouzé pro silné žaludky, ikdyž bych nechal udělat takový bilboardy a dal kolem dálnic...)

EDIT: opravena adresa Wink
Veselé Vánoce!
Příspěvek upravil 1× busch, naposledy st 27. červenec 2005 12:24.

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: st 27. červenec 2005 12:23
Dost hustý. Tohle by měli ukazovat povinně v autoškolách. Něco jako když jsem byl na škole a měli jsme přípravu do strážních služeb, tak nám pouštěli video, jak si dokážou vojáci ve stráži hrát a co pak udělá takovej samopal s člověkem. Nezapomenutelný.
Ještě opravím tu adresu. Správná je tahle. S těma billboardama bych souhlasil.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor
Příspěvek upravil 1× Bugi, naposledy st 27. červenec 2005 12:51.

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: st 27. červenec 2005 12:32
Preboha to je moc huste.Skoda ze tam neni napisani dovod "havarie".

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: st 27. červenec 2005 14:28
to je pěknej humus Shocked , měli by to ukazovat všem co udělali nějaký hrubý přestupek-nějaká léčebná kůra či co... Evil or Very Mad
on les aura!

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Cyklistika
Strana 3 z 11