Zasláno: so 21. leden 2006 19:02
Ja som isiel s kopca vedla kamarata... Tachometer som nemal, ale uricte sme isli rychlejsie ako 50 km/h. A potom ani neviem ako, ale kamarat do mna zachytil rohom a obidvaja sme zleteli - ja som dopadol na moj bicykel, na mne kamaratov bicykel a navrchu kamarat. Kedze som dopadol na bicykel tak som mal len par podliatin a odrete koleno a laket, kamaratovi sa nestalo nic
Ale "krajsiu" nehodu som mal na kolobeske

U nas v meste je jeden pekny kopec - asi tak 150m pod uhlom 45-60° A ja som sa rozhodol, ze to zidem na kolobezke

Zist som zisiel... peeeeknu rychlost som nabral. Lenze ked som uz bol dole, tak som si vsimol nerovnost na ceste - stary asfalt, bola na nom dost velka puklina. Vedel som, ze to na kolobezke len tak neprejdem

Tak som z kolobezky zoskocil

Hned ma to hodilo, urobil som asi 2 salta a potom som sa uz len smykal na bruchu. Odreta brada, rameno, laket, dlan, bok, koleno... Druhu ruku som tahal po zemi chrbtom dlane - uplne som zodrel kozu medzi palcom a ukazovakom po zapestie, stale mam tam "mensiu" jazvu

Bolo to 1. den letnych prazdnin a potom som mal ruku mesiac v dlahe, stacil mi mensi pohyb palcom alebo ukazovakom a uz mi tiekla krv... No miesac prazdnin som skoro cely cas sedel doma, lebo som nic nemohol robit - ziadne kupalisko

No na to o co som sa pokusal som este celkom dobre dopadol - zijem