Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Nehody!!!

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Cyklistika
Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: so 13. srpen 2005 12:25
Spadlý řetěz a povolené brzdy utahuju za jízdy běžně. Občas musím taky pošoupnout blatník v jeho úchytu. Občas dře o plášť kola a vyjíždí ven.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: so 13. srpen 2005 12:33
No já si běžně za jízdy zavazuju tkaničky... Laughing
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

fbio (+8)
Odpadlík
Odpadlík

13 921,- VK
Zasláno: so 13. srpen 2005 13:05
Pravda na ty jsem zapomněl. Noho na rám a jedem....

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: so 13. srpen 2005 13:37
Načo to robiť za jazdy keď to môžem urobiť doma.Ja mam brzdy urobené úplne na mňa že keď silno brzdím tka ma neprehodí ale zase aj zabrzdí.Blatníky som si urobil tak že som si do nich prevŕtal dieru a z nich urobil úchytku na rám Wink

Ex_Bill (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: st 24. srpen 2005 14:06
Včera jsem jel s kámoškou po městě, byl jsem za ní, koukal jsem jí na prdel a řekl jsem si, že si do ní pořádně plácnu Mr. Green Ona jela asi 10 km/h, já se rozjel tak na třicet rozmáchl jsem se a -plesk-. Ona se ale lekla, a strhla to svoje kolo na mě.... A pak už jsem letěl Laughing Udělal jsem dva kotrmelce a nic se mi nestalo Smile A ani kámošce, ani kolům (ikdyž jsme je chvilku museli ze sebe rozmotávat Laughing ), ale letěl jsem fakt nádherně Mr. Green

fbio (+8)
Odpadlík
Odpadlík

13 921,- VK
Zasláno: st 24. srpen 2005 14:17
Se mi stalo taky asi před třema rokama na přehradě...jenom jsem si rozsekl hlavu....Měl jsem v sobě 3 desítky

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: st 21. září 2005 20:12
Tak a je po kole. Sad Přehazovačka se mi namotala do špic. Kromě toho, že je úplně našrot, tak mi přervala pár nových nerezových špic, popraskala to umělý kolečko mezi špicema a ozubenýma kolečkama (jak se to vlastně jmenuje?) a ohnula mi rám. Bojím se, že už to bude tak měký, že to tu přehazovačku neudrží. Ach jo. Kde teď na rychlo seženu 30k na nový? Crying or Very sad
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

ConPower (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: út 6. prosinec 2005 20:55
Heh, tak to bylo celkem dávno..:

Jeli jsme na Landek (hornické muzeum v Osatrvě), já ještě na svojem bývalém celoodpruženém kole ze supermarketu ( Mr. Green ) a říkal jsem si, že zkusím řídit "naopak". Tak jsem dal levou ruku na pravé řidítko a pravou ruku na levé řidítko.. A co se nestalo - já spadl do asi 2 metry hlubokého příkopu (fakt, to si nevymýšlím). Cesta totiž byla celkem vysoko, nad úrovní normálního povrchu. Jinač zlomenina žádná, jen pár krvavých šrámů na břichu, zkřivené sedátko a pošramocená brzda Very Happy .
Qu'est-ce que c'est? - C'est ta tête, tu sais?

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 6. prosinec 2005 22:23
No buď jsem tak dobrej a nebo neumim jezdit, ale já tak nějak nepadám a nehavaruju... Naposledy snad když jsem asi před 5ti rokama vyjížděl ze dvora, zatočil jsem... a až pak jsem si všiml, že mam prázdný přední kolo Mr. Green , ale ani to nebylo krvavý... Smile
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: út 6. prosinec 2005 22:55
Já jsem měl pokud vim tak jen jednu nehodu za poslední asi 3 ( Eh? ) roky a to tu, že jsem jel na kole do zatáčky na jedný parádní "upravovaný" úzký silnici, a zrovna v tu chvíli mě předjíždělo auto, jenže v protisměru jelo ještě jedno! d'oh! Tak jsem to vzal rovnou do příkopa, poněvadž bysme se tam nevešli, zvlášť když ty hovada jeli tak rychle... Kolo to přežilo, ale já jsem si zlomil ruku. Brick Wall
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Cyklistika
Strana 5 z 11