my jsem doma delavali ovocny knedle "naruby", udelaly se maly kndlicky, a misto aby se dalo ovoce dovnitr, tak se z nej udelala "zalivka" nahoru, treba jahody a tak.. taky moc dobry.. tohle bys teda snesl?
Věk: 55 let
36 535,- VK
Zasláno: st 6. květen 2009 13:55
Moje maminka dělávala Zadělávané drůbeží žaludky v bešamelové omáčce - něco strašnýho ještě teď se mi dělá nevolno, když si na to vzpomenu....
jinak maminka vaří moc dobře, abych jí nekřivdila
Věk: 55 let
36 535,- VK
Zasláno: st 6. květen 2009 14:26
Haggis je v podstatě něco jako skopová tlačenka. To bych taky nemohla, protože skopové mi nechutná ani obyčejně upečené. Ovečky se nejedí, ty jsou na mazlení, že?
O Haggisu pořád poslední dobou blábolí můj starší synek. Poslední dobou se zbláznil do Skotska, donutil mne ušít mu kilt a patrně schání dudy a učitele hudby, ale Haggis si bude muset uvařit sám a pokud možno ne v mé kuchyni !!!!
tak to bych rad ochutnal, mam strane rad vnitrnosti. Jatra, kureci zaludky, srdicka. drstky, to je moje, kdyz se dobre uvari tak je to lepsi nez kdejaka flakota, nesnasim bryndzu, jinak jim vsechno.
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.
to si delas srandu ze ne svickovou? to ne nejluxusnejsi maso na svete. Jo jestli myslis smetanovou omacku tak tu mam hrozne rad. Zadna svickova omacka neexistuje
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.