Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
neuveritelny ja blogy nesnasim od ty doby co sem delal stranky o smallville vymyslel sem tam svoej texty a asi 4 pipky si to zkopirovali kompletne do svyh "blogisku"
¨no všechny blogy jsou nádherný hlavně když někdy něco hledáte tak máte na 10 úplně to stejný a ještě maj tak nádhernou grafiku, která tak krásně roluje že víte stejně ho... hodně věcí
a nejlepší je stejně hlavička přes celou stránku
tak sem koukal na sestrencin blog a katastrofa co tam ty "lidi" dokážou napsat za pí....ny
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 5. únor 2008 00:05
jirkacv: i v Opeře je to úžasný
Mně zaujaly hejbací obrázky psů a koček, kde jsem neviděl jedinou kočku, ale za to tam byly opičky
Myslim, že zas tak hrozně na tom ten muj "blog" nebude
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 5. únor 2008 07:15
Člověk by řekl, že je to zoofilie, ale u liona určitě ne, páč je to vlastně jen větší kočka... a u krtka dejme tomu...
Ale ty kočičky určitě časem přidám
no vidiš jak to diegovi slušelo, když měl ještě lidské vlasy a jaká se z něj nakonec stala opička potom co si nechal narust vlasy aby se citíl jak tvrdý metalista..
2pecanz: Tak tak jsem ho ještě neviděl, ale to musí být bomba.
Neber to prosím Diog0 nějak blbě, ale musíš se ještě hodně usadit, ale pokračování dát můžeš.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
K tomu Chrisovi:
didlinka-d
To jsem ráda že se vám to líbí!!!Ten spěvák Chris není opravdoví já jsem si ho vymyslela =D
no osobně si myslim,že se nechala inspirovat zpěvákem z US5
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7DalšíPoslední [vše]
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.