drutek (+16)
věčně sprostý vyděračVIP Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK

Zasláno: po 8. leden 2007 21:25
Beat napsal: Se nerozčiluj! Nebylo to myšleno vážně! Je ale pravdou že máš největší přírůstek nových příspěvků a někdy jsi měl i 3hned posobě! Od včerejška jsou tu i jiní kandidáti
já se nerozčiluji, ale zkus se vžít do situace: jsi jedinný připojený a máš na přečtení 4 stránky v jednom topicu. když reaguješ na 3 příspěvky a i když jsou jakkoli daleko od sebe, tak tvé odpovědi jsou nalepeny na sebe.

Zasláno: po 8. leden 2007 21:28
krrttek napsal: Nebo kategorie- (pokud vás ještě nějaké napadnou, připište je

)
Největší luštitel (kandidát Beat)
Nejaktivnější pisatel (nejspíše Drutek)
Největší inovátor (nevím

)
Nesrandovnější uživatel (také netuším)
A máte pravdu že psát někoho jaok nejlepšího se nedá...všichni aktivní si zaslouží poklonu!
nejaktivnější dopisovatel se zjistí jednoduše. stačí zajet na profil uživatele a podívat se na denní průměr.
meberte to tak, že se bráním jakémukoliv titulu, jen vysvětluji. já se neurazím ani při "csc. blbec"

Zasláno: po 8. leden 2007 21:31
nechť je ti bůh milostivý...
mně se omlouvat nemusíš. viz výše...
podle mě je "spamer" ten, kde se NEUSTÁLE nedrží tématu. já jen někdy...skoro furt...

Zasláno: po 8. leden 2007 21:33
Mark Pawl napsal: Takže tě nominuju na buzna 06
takových je tu víc...
Tím, že jsem napsal 4 příspěvky za sebou, potvrzuji, že jsem spamer a neměli byste si mě vážit. ;-)
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...