Zasláno: po 11. únor 2008 12:22

tak já to teda řeknu na plnou hubu
za prvé se mi nelíbí a nechápu tuto větu:
vidíme, že původní účel serveru je v menším rozporu s jedním ze svých zakládacích pravidel spíš mi přijde že
v současné době je situace zde v rozporu s blablabla...
k té "revoluci:"
V poutavém článku s krásnými obrázky

je napsáno že bude povolen větší přístup ženám. Ale tak jak je to tam popsáno se mi zdá, že autor očekává nápor ženské populace, kterýžto se nemilosrdně tlačí na ztrouchnivělé dveře VSN. Nebo že se mu opakovaně dostává stížností na příliš přísná pravidla pro pobyt žen zde. Což si nemyslím ale třeba se pletu. Byla bych sama proti sobě kdybych řekla ŽENSKÝ NE!!! ale na druhou stranu, proč si to nepřiznat, mi současná situce vyhovuje a dává mi jistý pocit výlučnosti

, kterého se mi jinde a jindy nedostávalo a konkrétně mou osobu to neskonale těší. Ačkoli to z mých úst bude znít asi nelogicky, tak vpuštění stáda bab sem by bylo vraždou VSN.
dále: cituji článek:
Jedna ženština měla dokonce tolik hrdosti, že si klidně začala psát kam se jí zachtělo a dokonce jí to prošlo. Nevím zda toto bylo mířeno na mou osobu, ale pokud ano tak bych se ráda bránila že začít psát všude jsem začala až po řádném přijímacím řízení a povolení.

Do té doby jsem nepáchla za hranice sekce pro ženy.
Myslela jsem že spíš než otvírat brány ženám se bude řešit to, jak zabavit stávající smetánku, jak zabránit dnům kdy tu nikdo není a jak zviditelnit VSN aby přitáhla pozornost hlavně mužské části populace a nenechat ji zhebnout bídnou smrtí.