Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

No tak a co teď?

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Nástěnka
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK

No tak a co teď?

Zasláno: čt 11. červen 2009 08:30
Vidíte to? … Zase se tady nic neděje.

VSN mám rád, jsem tu denně několik hodin (obvykle většinu hodin dne), a tak mě to dost mrzí. Ale co mám dělat, aby se tady něco dělo?
Snažím se ze všech sil u všeho, kam moje krátké prsty dosáhnou. Jsem sice šéfík, ale to zas taková výšina oproti ostatním to není.
Moderovat není co (málo příspěvků a ukáznění členové) a na ostatní věci, jako je třeba povyšování, se dostává jednou za čas a moc velký ohlas to většinou nesklízí.

Máme tady ale plno zajímavých věcí, které by mohly nalákat nové uživatele.
Třeba kalendář akcí, který po přidání akce změní její čas tak, aby každý potenciální účastník dorazil pozdě.
Taky tady máme politický strany. No jo, jsou tady napsaný, ale to je tak všechno.
Jsou tu peníze, o který se jednou za čas členové vztekají, že zase nepřibyly. Ale co s nimi?
Máme tady e-shop. Už rok a půl. Jenom na něj nemůžu nikde najít odkaz, což je divný.
Rok a půl taky už startuje další kolo VyHozených

Jenže tyhle nedodělky spravit nemůžu...
Tak mě napadá: bylo by něco jinak, kdybych už nebyl šéfík? Co by se dělo, když bych se vykašlal na povyšování? Co kdybych přestal oživovat starší témata, který mě něčím zaujmou? Co kdybych nenahlašoval věci, co tady nefungují? Byl by na VSN nějaký rozdíl?

Mám být dál šéfík, nebo je to zbytečný jich tady mít tolik, když stejně s funkčností a směrem, kam se VSN ubírá, nic moc nezmůžou?

A ne, není to téma jenom o mně. Co si myslíte, že by bylo třeba, aby to tady ožilo?
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská


Narozen: 18.3.1985 (39 let)
Příspěvky: 8134
Bydliště: Prahahahaha
62 365,- VK
Zasláno: čt 11. červen 2009 09:45
Jestli mohu reagovat...

Vidím to, máš pravdu že se tu nic neděje.

Dříve jsem byla online prakticky celý den, VSN jsem měla jako homepage v práci i doma, v práci jsem měla celý den Operu spuštěnou na pozadí a každou chvilku sem nakoukla co je nového, psaní mě moc bavilo a co se mi líbilo nejvíc bylo to, že se tu lidé docela dobře znají (i když se třeba nikdy neviděli), vědí o sobě, že je to sice internetově anonymní, ale přesto takové "důvěrnější." Mě se tento stav moc líbil, a myslím že přílišný nárůst nových "návštěvníků" by to pokazil. (třeba ne, ale já si myslím žejo, je to jako když někdo propadne o ročník níž, ve třídě se všichni dobře znají, a ten nováček ví prd a těžko zapadne a skamarádí se, občas ho noví spolužáci zavrhují, dělají si z něj legraci, nemají ho rádi protože on je "ten novej.") A pokud můžu mluvit za sebe (proč bych nemohla, Jenda taky mohl Mr. Green ) tak mě spíš vyhovuje ta jistota známých "tváří" a lidí o kterých něco vím, než cizí a nové věci. Mám prostě radši to své jisté. Nerada měním práci, nikdy mě nebavilo měnit partnera, celý život mám poměrně stejný styl oblékání, celý život poslouchám stejný styl hudby, těžko se adaptuji na jakoukoli větší změnu, takže i co se týče okruhu přátel, nerada si hledám nové, radši zůstanu s těmi starými dobrými, i když už jsme si řekli prakticky všechno a nemůžeme přijít na nic nového Mr. Green vyhovuje mi to víc než poznávat pořád nové a nové a na ty staré pomalu zapomínat....
Takže podlé MÉHO OSOBNÍHO NÁZORU je důležitější UDRŽET ZDE STÁVAJÍCÍ OSAZENSTVO, než za každou cenu přilákat nové.

Kalendář akcí je fajn, pokud by fungoval....
Politický strany, peníze a e-shop jsou podle mě věci naprosto k prdu a nijak nepodnítí lidi k návštěvnosti, to jsou jen pi*ovinky které by byly fajn v případě, že by VŠE dobře fungovalo a web by byl pravidelně a hojne navštěvován. Na webu kam za den přijde pět lidí jsou myslím takovéhle věci zbytečné. RADŠI KVALITU NEŽ KVANTITU!!!! Radši jednu pěknou chytrou a hodnou holku, než deset blbejch a hnusnejch, ne? Mr. Green

Asi měsíc zpátky jsem zkusila nechodit sem delší dobu. Řekla jsem si že zkusím týden ani nepáchnout na VSN. Nakonec z toho byly skoro 2 týdny a VSN mi vůbec nechybělo. Ani jsem si na něj nevzpomněla.

Tak jsem se rozvzpomněla na dobu, kdy jsem byla na VSN pořád, denně, jeden den bez VSN mi přišel HROZNÝ A BEZŮČELNÝ (jasně, trochu přeháním, ale kdykoli byl příležitost, šla jsem sem). Už je to ale dávno pryč, ne že bych JÁ se nějak změnila, ale už to tady není takové, proč, toť otázka spíše řečnická, protože jednoznačná odpověd není....

A pokud mohu ještě říct něco aniž bych dostala hned BAN Mr. Green tak si myslím, že by měl Romulus VSN předat Jendovi, který jako jeden z mála má o VSN opravdový zájem a nevidí v ní pouze zisk z reklam. Tak.
Hey, hey apple!

Obrázek

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10732

534 469,- VK
Zasláno: čt 11. červen 2009 10:01
ja tu nejsem dlouho, nekdy touhle dobou je to rok, takze nemuzu nic moc rikat ale:
Pokud se budou za kazdou cenu honit funkce na foru, ale nebudou se dodelavat, tak je to podle mne stejne jako kdyby se tu nic nedelo. Proto souhlasim s tim, ze by Jenda mel mit stejna prava na foru jako Romulus. Jestli si chce Romulus nechat absolutni moc nad forem a bude to tu budovat jako doposud, tak neni sance forum nekam posunout. Chapu Romula, ma rodinu a firmu takze nema tolik casu. Jenze Jenda cas ma a dovednosti taky, zodpovednosti vic nez dost, neni tedy duvod, proc mu ta "bozi" prava nedat. Nehrozi ze by Jenda udelal nejakou vylomeninu, porad tu nad nim mame dohled my ostatni a koneckoncu Romulus taky.
Takze ja jsem pro, aby byl Jenda ten nejvyssi spolu s Romulem. Je to zpusob jak toto forum nekam posunout.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: čt 11. červen 2009 19:52
Díky za podporu... Nevím, kdybych to FTP nějakým omylem dostal, tak to stejně nakonec asi dopadne jako teď. Ale je to od Vás pěkný.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík


Narozen: 1974 (asi 50 let)
Příspěvky: 3776
Bydliště: Jižní Morava - jak jinak...
60 434,- VK
Zasláno: čt 11. červen 2009 20:08
S přístupem na FTP pro Jeníka by problém asi nebyl. Moji důvěru má. Jestli to má nějaký význam, to záleží asi jen na něm. Proberu to s ním někdy brzo na ICQ.

Makavelina mě začíná dost zlobit. Možnost, že bych mohl někdy na VSN vydělávat je tak vzdálená, že o ní přemýšlet ani nezkouším. Peníze z reklam bych na VSN chtěl, ale jen proto, abych je pro VSN zase použil - na ceny do soutěží, na pořádání srazů beze strachu (oprávněného), že na ně budu doplácet a podobně. Hosting taky platím ze svého. Jediné štěstí je, že není tak nákladný, jako kdysi na SM.

Proč se VSN věnuju tak, jak se mu věnuju je tím, že není v silách jednoho člověka (ani dvou) bavit jednostranně několik lidí. Moje snahy zapojit ostatní se mi nepodařily. Mám poslední plán, co udělat s VSN a pokud se nepodaří, asi VSN pomalu umře. Nebude to moje vina, bude to přirozený vývoj.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská


Narozen: 18.3.1985 (39 let)
Příspěvky: 8134
Bydliště: Prahahahaha
62 365,- VK
Zasláno: čt 11. červen 2009 20:36
Jóóó já budu zlobit, ať je tu nějaká akce Twisted Evil

Víš, proč třeba neopravíš ty chyby o kterých ti Jenda furt píše? To přece nemůže bejt práce na tejden. Třeba myslíš že jsou to jen drobný nedůležitý detaily, a složením několika detailů vznikne funkční celek, a na web kterej z poloviny nefunguje se lidi dobrovolně nepohrnou....
A není to jen o tom že ty bys měl bavit několik lidí, spíš o tom, aby ti lidé měli motivaci a chuť bavit sami sebe navzájem, což většinou třeba dva dny jde, pak to opadne, když sem pak člověk nakoukne a vidí že jediné co může je reagovat na své vlastní příspěvky z předchozího dne, tak jde zas pryč...

Já už sem chodít s hrůzou kdy objevím sekci Blogísek Mr. Green Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka


Věk: 33 let
Příspěvky: 6656

132 719,- VK
Zasláno: čt 11. červen 2009 20:37
Já osobně bych na nějaké vyvolené, eshop, kalendář akcí a podobné kašlal, nechal bych jen a pouze fórum, kterému by možná neškodilo nějaké oživení vzhledu, ale to bych chtěl asi moc, ale už mne nebaví se stále dívat na to stejné..

dál bych možná přeskupil fóra ve fóru (Very Happy) a vytvořil nějaké nové, do kterých by se zakládali nová témata a trochu to zde oživlo..
s novými členy bych to taky nijak nepřeháněl, protože by sem asi jen těžko zapadali, někdo nový by možná přišel, ale po pár příspěvcích ho to stejně přestane bavit, protože zjistí že nezapadá do toho stylu, jakým tu komunikujeme a bavíme se, jsme na něj zvyklý, asi jako v rodině třeba.. (asi jak když ve fotbale přijde hráč do nového klubu a nezvykne si na styl jejich hry, protože ve staré klubu to bylo jiné....)

dál bych zrušil všechny stávající adminy a moderátora (Very Happy) a nechla bych jen jendu jako hlavního šéfa a romuluse jako ředitele společnosti, oba by měly stejná práva a přístupy.. myslim, že se zde máme rádi a je zbytečné aby někdo kdo třeba hodně píše měl prostě pod nickem šéfik, když mu to vlastně k ničemu není, maximálně bych udělal ještě nějakého náhradního v době jednovy nepřítomnosti třeba..

virtuální peníze bych ponechal, a využíval je třeba v nějakých jednodušších soutěžích, třeba jako je na warforu ruleta, sázková kancelář a další soutěže v podobě jednoduchých flashových her, kterých se dokáže zúčastnit každý a dají se jednoduše vyhodnotit..

chyby, pokud by nebyly nějak závažné a třeba neohrožovali pravidelnou funkci pro uživatele fora bych nějak extra neřešil, možná bych i zrušil ty hodnosti a oblíbenost, aby se tu někdo necítil jako méněcenný třeba.. Smile

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň


Narozen: 23.4.1973 (50 let)
Příspěvky: 6797
Bydliště: Český Těšín, největší město v republice
51 277,- VK
Zasláno: čt 11. červen 2009 23:12
já to mám v hlavě totálně vypatlané, takže ode mne nic zajímavého nečekejte. ale až budu mít tak dvojku v krvi, tak to dostávám zajímavé nápady Mr. Green Mr. Green

jinak, nemám důvod odcházet nebo omezovat své návštěvy. jsem jen limitován časem, kdy sem můžu. doma nemám ani komp ani net, takže sem můžu jen v práci a to taky jen někdy. Laughing Laughing Laughing
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka


Příspěvky: 7410
Bydliště: Již Praha
36 408,- VK
Zasláno: pá 12. červen 2009 12:58
Tím čím se trápí Jenda se trápím dva roky, ale nevím jak dál. VSN mne vytáhlo z životních srabů a drželo při životě, ale již nemám co dát nového. Chápu již mnohé že sem nechodí. Popravdě, je tu dost nuda, aspoň pro nás starší. Ani přístup žen to nijak neoživil, pravda na chvilku, ale stále nám chybí noví aktivní členové. Tahle "stará garda" se zná moc dobře víme co od koho čekat. Prostě nováčky, nováčky, nováčky, ale aktivní, aktivní, aktivní. Nutno jim i něco nabídnout. Pokusím se ukecat Romuluse aby vše předal Jendovi, ale nyní na to nemám nějak náladu.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: pá 12. červen 2009 15:02
Já už to taky vidím delší dobu, ale jsem optimista, tak se snažim furt zakládat, oživovat, dělat blbosti... Na VSN lezu rád, protože se zasměju snad pokaždý, když tu jsem.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Nástěnka
Strana 1 z 8




Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Czech translation by Azu; Revised by drake127

www.elektrocigler.cz | Tisk v Brně | Barel Rock | Bejci.cz | Dětská lékárna