Zasláno: út 1. listopad 2005 22:09
Úterý:
První dva body jsou stejné jako včera,tedy:
8:45 Zvoní mobil,že mám vstávat.Neochotně se vyhrabu z postele,provedu ranní hygienu,zkontroluju VSN,SM,SF,MM a maily,a jdu se probudit k televizi.
9:30 Odcházím roznášet letáky (student nějak na hospodu vydělat musí)
12:00 Obědvám
12:30 Odchází do školy
13:00-17:00 Tvrdnu ve škole.Psali jsme půlsemestrální písemku z matiky...z pěti příkladů mám jeden a možná ještě jeden správně.
17:30-20:30 Tvrdnu na "návštěvě" u máti.
21:00-cca 00:00 Tvrdnu u netu nebo koukám z postele na TV (pokud v ní není nic zajímavýho,tak si pustím asi po 15-té M*A*S*H

),potom jdu spát.
Dnes se opravdu nic moc zajímavýho nedělo...zítra to snad bude lepší.

Zasláno: čt 3. listopad 2005 02:04
Takže:
Středa:
První bod je stejný jako předchozí dva dny...
8:45 Zvoní mobil,že mám vstávat.Neochotně se vyhrabu z postele,provedu ranní hygienu,zkontroluju VSN,SM,SF,MM a maily,a jdu se probudit k televizi.
9:30 Odcházím do školy
10:00-16:00 Tvrdnu ve škole.
Ti více majetní hrejou WoW,HOMAM nebo Wormsy...ostatní počítají úkol do matiky na zítra.
16:30 Jsem doma,obědvám,píšu příspěvek k tématu "sex na jednu noc"...víc toho nemám čas napsat
17:00 Odcházím do hospody (Kobry v Líšni...na kterou jsem předchozí dva dny vydělával) hrát šipky.
18:00-21:30 Dávám si 10 piv,po kamarádce dojídám džkovou polívku,dávám si hranolky a pěkně kurv** šipky (ale ne jenom já),takže prohráváme 12:6

...jestli to takhle bude pokračovat,tak příští sezonu spadneme zpět do 3.ligy
21:30-23:20 Ještě s kamarádem trénujeme a objednávám si pizzu s sebou.
23:35-00:15 Cestuju domů rozjezdem a po cestě pojídam pizzu (ostatní na mě závistivě čumí...asi mají taky hlad...

)
00:30 Píšu tenhle příspěvek...
00:45 Zuřím...protože se mi to celý smazalo a musím to psát znovu.
01:03 Konečně to podruhé dopisuju a jdu spát

Zasláno: čt 3. listopad 2005 18:59
Čtvrtek:
Už mi to připadá trapný,ale já prostě každej den vstávám ve stejnou dobu a dělám to stejný.
10:00-15:00 Tvrdnu ve škole...hraju Pinball,poslouchám MP3 a koukám na film na svém miláškovi mobilu.
15:30-23:30 "Obědvám",koukám na TV,dělám pořádek v PC...
ještě tak do
01:00 Budu koukat na Tv a potom půjdu spát.

Zasláno: pá 4. listopad 2005 17:25
Pátek:
10:00-12:00 Sedím ve škole na snad jediný zajímavý hodině (sice nechápu,jak může být matika zajímavá (i když ju studuju

),ale máme super cvičícího,takže asi proto.

).Po matice hodnotím,že se mi tam nechce tvrdnout další dvě hodiny na Základech odborného stylu a odcházím domů.
12:30-16:00 Obědvám a vozím babičku po nákupech.
teď (
16:25) se pokusím dostat do PC Linux (doufám,že si při té příležitosti nezformátuju jinej disk,než chcu.

)
Tak kolem
18:30 půjdu do hospůdky a vrátím se až někdy v noci...cca v
02:15.

Zasláno: pá 4. listopad 2005 18:29
Kua...to byste nevěřili,jak málo vydrží kabel k HDD,právě se mi podařilo utrhnout konektor.

Ještě,že mám náhradní.A z Linuxu,si snad raději pořídím jenom Live CD.Už druhá distribuce se mi nepovedla nainstalovat.

Ale on za to chudák nemůže.

Zasláno: so 5. listopad 2005 11:47
Ještě ke včerejšku...
asi v
23:00 jsem byl vytažen z mé oblíbené hospůdky na blízkou diskotétu

Jestli tam 1/4 lidí,co měli pivo,bylo 18+,tak je to moc.Naneštěstí hráli jakýsi techno (nebo co to bylo)...naštěstí tam bylo plno,takže jsme se otočili a šli zpět do oblíbené hospůdky.
Tak a je tu víkend.
Sobota:
10:00 Tentokrát konečně za celej týden vstávám trochu později.Ani ten protivnej mobil mě nebudí (jinak ho mám celkem rád,ale když mě budí,tak ho nenávidím

).Telefonuje máti,že mám dojít na oběd,tak se obleču a vyrazím.Doufám,že venku není moc zima.
Dál to bude trochu teoreticky,ale určitě to nebude jinak.
do
14:00 budu na "návštěvě" u máti a potom rovnou povalím na šipky,podpořit náš tým 0 body

.Teda doufám,že to bude lepší než ve středu...

Zasláno: ne 6. listopad 2005 00:04
Mé předpoklady se vyplnily...podpořil jsem náš tým 0 body.Nikdo z týmu však nebyl schopnej uhrát ani jeden bod,takže jsme skončili 11:0

(už jsme to ani nedohrávali). Potom jsme ještě jeli k nám do hospůdky (po cestě jsme málem všichni ohluchli,protože kamarád co nás vezl pustil svoje "rádio"...všichni se po nás otáčeli,co to tam jede za pojízdnej cirkus

) na turnaj,kde jsme všichni šli A,B...BAR

.Letos nám ty šipky nějak nejdou

.Před chvilkou jsem dorazil domů,a jelikož jsem utahanej jak kotě,tak si jdu lehnout a usnout u televize.
Celkově zprávy v multipostu upravil 4× Norton, naposledy so 5. listopad 2005 11:48.