Zasláno: st 15. duben 2009 22:05
Thompson napsal:
A to že myslí na kvalitu je hezký, ale Lenovo, který vydrží náraz do zdi..nepotřebuju, takový kazisvět nejsem.
Tak presne tohle je neskutecnej argument, pripomina mi par lidi. Proc si koupit odolnej NTB s tim ze vydrzi pad na zem bez znamky poskozeni, proc si kupovat NTB, kterymu nez dopadne na zem se vypne HDD aby se mu neznicila data... Proc? protoze nechci litat do servisu kdyz mi nahodou spadne, poslouchat reci o tom jakej sem trouba ze sem ho nechal spadnout, ze data mi samozrejme neobnovi, protoze se disk narazem znicil... Jsem typ cloveka kterej na sve technicke vybaveni nesaha v bilych hedvabnych rukavickach, ale ceka od pristroje ze vydrzi i trosku drsnejsi zachazeni, tim nemyslim kazdodeni hazeni po zemi, ale kdyz se stane tak se stane.
Proc maji ThinkPady treba specialni slot do kteryho behem okamziku muzes hodit DVD vypalovacku, nebo baterii, popripade dalsi disk, FDD, protoze je to pro zakazniky vyborna vec, nekdo nepouziva CD ROMku, tak tam vrzne baterku aby dyl vydrzel. Treba me na TP zauajalo svetylko nad displejem, kdo to ma? Je to naprosto jednoducha a lacina zalezitost, ale naprosto funkcni, proc ma dokonalej postevak(TrackPoint) a na ten od konkurence se neda sahnout? Protoze si to vybrali sami zakaznici a leta vyvoje IBM. Proto sem se rozhodl pro TP, preotoze je to klasika proverena lety tecka