Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: pá 6. únor 2009 23:34
Ehm, čo na tom Thinkpade vidite ? Sice sa špecifikacie lišia, ale žiadna neponukala nič svetoborneho
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: pá 6. únor 2009 23:42
Ach, skutočne logicke využitie
Nejakych inžinierov pochopim, ale bežny uživateľ nema šancu rozmlatiť notebook, to by musel byť dosť kvalitny k***t (alebo mu nahodou spadnuť z dosť veľkej vyšky)
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
no on aj pad z metru muze pro klasickej noutbuk dost znicujici, nehlede na to ze vetsina noutbuku vetra spodem, pak je to dost znat, kdezto thinpady maj odvetravani zboku a hlavne maji nad LCDeckem svitilnicku na klavesnici, coz jiny noutbuky nemaji
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.