No, tak zdá se, že už to mam hotovo.
Nepředělával jsem administraci, mužstvo, skupiny a ještě pár dalších stránek. Kromě administrace na ně nejsou v mobilní verzi ani odkazy, takže to ničemu nevadí. Seznam posledních příspěvků se dá udělat jedině přes hledání (jak taky jinak), seznam přítomných uživatelů neukazuje rozepsaný anonymy, jen přihlášený lidi...
V mobilním IE se to zobrazuje velice dobře a to se dá říct i o Opeře Mini. Opera mobile je na tom bohužel hůř, pokud se nepřepne na zobrazení "Desktop" a případně se nastaví menší velikost.
Opera Mini; Opera Mobile (fit to screen)
MIE normální; MIE menší písmo
Opera mini mi nakonec odmítla spolupracovat a nechtěla se připojit na muj lokální server, tak tam nejsem přihlášenej.
Obrázků tam moc nezbylo, prakticky jen ty, co jsou vidět na screenech a pak ještě dole pod topicama "moderátorský" (tam nebyla jiná možnost, jedině upravit kód fóra).
Místo obrázků vkládaných uživatelema se zobrazuje
» obrázek ». Smajlíci se zobrazují normálně.
Při psaní příspěvků jsem odstranil seznam smajlíků (nemyslim, že jsou nutný, jsou dost datově náročný, v Opeře Mobile to dost zdržovalo) a pak tlačítka pro bbcode.
Jo a taky v tý verzi neni odkaz "Registrace" když jsi nepřihlášenej, ale kdo by se registroval na mobilu..?
Na žádný chyby jsem zatim nepřišel (aspoň nic zásadního), kód je jakžtakž validní. Vyskakujou warningy a občas errory, ale to je spíš u věcí, který tam dodáva fórum.