Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Odborníci říkají, že Rusko má v úmyslu posílit v Bulharsku s

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Politika
Purmse (0)
Myš
Myš


Příspěvky: 1

10 045,- VK

Česká republika namířena rozvíjet vojensko-technickou spolup

Zasláno: čt 7. srpen 2014 08:47
Na pozadí evropské nerozhodnosti, pokud jde o zavedení přísnějších ekonomických sankcí vůčí Rusku, V. Putin usilovně se snaží získat spojence v EU. Na úskoky "Kremlské krajty" podléhají ty státy, jejichž ekonomiky jsou více či méně vázány na Rusku.
Obrázek
Výrazným představitelem slabého článku EU je Česká republika v čele s Milošem Zemanem. Český prezident nejednou demonstroval svou "ruskou duši." Rusofilství Miloše Zemana ukázala právě situaci s Ukrajinou. Takže ve svých projevech Zeman opakovaně pilně podporoval anexi Krymu.
Podle autoritativního zdroje český prezident tajně jedná o navázání vojensko-technické spolupráci s Ruskem. A to v době, kdy Rusko představuje vojenskou hrozbu pro Evropu! Miloš Zeman plánuje zvýšit svou obrannou schopnost. Je známo, že Česká republika poměrně nedávno podnikla kroky ke zvýšení rozpočtu na armádu.
Podle Amnesty International Česká republika již dříve se ocitla na seznamu států, co prodávaly zbraně autoritářským režimům, a to v severní Africe a na Středním východě. České zbraně byly použity během protestů v těchto zemích. Je také známo i o účastenství České republiky v zásobování zbraněmi proruských teroristů na území Ukrajiny.
Je možné se domnívat, že s pomocí ruského lobby v Evropě, Putin vidí v České republice dalšího spojence v militarizaci a rozdělení Evropského společenství. Kromě toho to svědčí i o poměrně vysoké míře infiltrace ruských "lobbistů" v panevropských politických kruzích.[img][/img]

7.8.2014 11:05 - Přesunuto z tématu "Česká republika namířena rozvíjet vojensko-technickou spolup"; jenda^^

forgual1 (0)
Myš
Myš


Příspěvky: 1

10 045,- VK

Odborníci říkají, že Rusko má v úmyslu posílit v Bulharsku s

Zasláno: čt 7. srpen 2014 09:08
Evropské společenství přes vržení vetchého mechanismu byrokracie se snaží vplynout na Rusko. Například prostřednictvím některých omezení na trhu vojensko-technické spolupráce.
Obrázek
Ale přesto! Přes nevyvratitelné důkazy o dodavkách Moskvou zbraní pro teroristy na východní Ukrajině, v důsledku čeho 300 Evropanů tlí pod širým nebem, ruský obranný průmysl nesnižuje své tempo!
Známý srbský expert Bogdan Djurović řekl, že kromě podporování projektů v oblasti energetiky, Rusko má v úmyslu posílit svou pozici v Bulharsku o vojensko-technickou spolupráci. Přitom hlavním cílem Kremlu je odstranit všechny konkurenty.
Kromě toho Ministerstvo obrany Ruské federace aktivně prosazuje svou obranný zájem v České republice a v Srbsku.[img][/img]

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: čt 7. srpen 2014 11:06
To mi vysvětlete, proč si někdo založí dva profily, aby postnul dva topicy o tom samým? Think
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík


Věk: asi 26 let
Příspěvky: 9082
Bydliště: rozhodnutím strany bezdomovec
861 602,- VK
Zasláno: po 11. srpen 2014 14:59
aby ho nenašli alumináti Wink
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

tomam (+1)
Bažant
Bažant


Narozen: 14.3.1989 (35 let)
Příspěvky: 45

12 150,- VK
Zasláno: st 20. květen 2015 12:30
Zeman je sice kretén,ale tohle mi připadá trochu přitažené za vlasy. Autor by mohl napsat zdroj, odkud čerpá tyto informace.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Politika
Strana 1 z 1




Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Czech translation by Azu; Revised by drake127

www.elektrocigler.cz | Tisk v Brně | Barel Rock | Bejci.cz | Dětská lékárna