Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
nedávno jsem se na něj tady ptal a nebyl mi doporučem kvůli nevhodnému formátu ukládání Wordu a Exelu, tak jak to teda je. Mám doma originál instalačku a leží ladem!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
07 Office je rychlejsi,ale nie pri spusteni,kedy mu to dost trva.Zda sa mi ovela prehladnejsi ako 97 {03 som nemal takze neporovnavam} a lepsie spracovany a kvalitnejsi{bodaj by nie,ked je medzi nimi rozdiel 10 rokov}
S tym formatom ukladania nemam ziadny problem.Ked nieco napisem a dam Ulozit ako,tak mam toto na vyber>[img=http://img63.imageshack.us/img63/7273/beznzvuzf6.th.jpg]
Beate musí jíát určitě nastavit vychozí formát ukládání.. Nemám sice 07 ale u 03 to je v Nástroje - Možnosti - karta ukládání. A tam si nastavim ten výchozí formát, když to umí 03 tak to musí umet i 07..
Taky si myslím, ale jaksi mám dost velké problémy s přechodem ze starého na nový(obecně u všeho) a pokud je to jen trochu jinak než to má to co znám, tak jsem zcela ztracen, takže pokud to budu instalovat, tak MUSÍM mít zcela přesný postup KDE to a JAK nastavím, jinak jsem v p**eli!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.