15 825,- VK
Zasláno: so 26. květen 2007 13:25
To je skoro na pěst ... jak by se mi někdo(kluk samozřejmě) začal nějak pitomě vymlouvat tak bych mu dal jednu do zubů.. Tohle se stalo jednomu klukovi od nás z gymplu a ten jich pozval na 30... tohle fakt nikomu nepřeju
Věk: 35 let
68 462,- VK
Zasláno: so 26. květen 2007 19:03
Najmladši je DavidT,ale ten tu už dlho nebol.
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
10 050,- VK
Zasláno: so 26. květen 2007 19:41
Ja mám tiež 14
Doteraz som oslavoval vždy sám a asi to tak aj ostane Keby som aj niekoho pozval, tak by to bola vybraná skupina ľudí a prišli by akože na lan-party
Edit: tu je darček, programoval som to cca. 90 sec. - http://www.patrikl.netuje.cz/download/1.exe
Pod lamou býva najväčšia tma.
Příspěvek upravil 2× Pato, naposledy so 26. květen 2007 20:33.
Věk: 35 let
68 462,- VK
Zasláno: so 26. květen 2007 21:06
Oneskorene,ale predsa reagujem na temu.
Všetci nie su takí,ako si to o nich myslíš.
Skôr či neskôr každý spraví niečo,čo by si na neho nikdy nepovedal,tak nestavaj vzdušné zamky o ludskom charaktere.
A takisto gratulujem k narodinenim,o rok už budeš môcť podľa zakona ....
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.