Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: po 6. říjen 2008 18:17
Pochvaleny bud Ježiš Kristus
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
68 462,- VK
Zasláno: po 6. říjen 2008 18:26
Ja som sa prišiel na vas pozrieť
Kde mam kecala ?
A akože čo je tych 10 litrov pri mojom profile ? A čo to ma Romuluss za politicke ambicie ?
A už si zapichol nejakeho cigaňa ?
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
nějak moc otázek na začátek.. kecala nemáš protože nevim proč, něco se dělo s hodnostma.. , 10 litru jsou virtuální koruny které jsou ti uplně k hovnu, o rumulusovi nic nevim a cigánů jsem zapíchnul už plno..
68 462,- VK
Zasláno: po 6. říjen 2008 18:31
Congrtaz, robiš si čiarky ?
A je tu trochu mrtvo na to, koľko je hodin
EDIT:Od poslední návštěvy přibylo 19624 nových příspěvků.
Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: po 6. říjen 2008 19:07
To je blbost, tolik jich nemohlo přibejt
Romulus myslim ví o existenci VSN a má na ní pár nápadů, ale tim to hasne
No a proč bys měl mít kecala, když vůbec nekecáš. Spíš se divim, že ještě nemáš odpadlíka
68 462,- VK
Zasláno: po 6. říjen 2008 19:16
Ako pribudnuť ? Teraz nechapem, očom je reč.
Kecala by som mal mať stale, kedže je to moja obchodna značka
Odpadlika nekomentujem, niektorí jedinci budu vedieť, prečo som to nechal tak
68 462,- VK
Zasláno: po 6. říjen 2008 19:21
Danke schoen
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.