Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

OT

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 2102, 2103, 2104 ... 2934, 2935, 2936  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: ne 29. březen 2009 12:24
tak si bez vycistit zuby a zavri okno Mr. Green
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.

Obrázek

Obrázek

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: ne 29. březen 2009 13:47
pecanz napsal:
bleee , vblaaa. kaáíéiílůůů --- _D Very Happy Liar Mr. Green Pray Dance Drool Idea

google translate je bezradný Think
Obrázek

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: ne 29. březen 2009 14:09
I devypatlátor nic nezjistil Mr. Green

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: ne 29. březen 2009 17:28
taky bych rád veděl co tím chtěl mistr říct.. Very Happy

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 29. březen 2009 17:40
Myslím, že první slovo znamená "budu zvracet" a ten zbytek je jen už výsledek umístění šavle doprostřed klávesnice. Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
379 413,- VK
Zasláno: ne 29. březen 2009 21:19
MK udělal naprosto špatnou volbu - místo toho aby si pustil Miss Universe na STV1, tak mámě pustil nějakou pohádku na CS Filmu (protože Miss našel až potom Sad ) a k tomu to na tom CS filmu pouštěj z naprosto ohraného nosiče a ještě k tomu tam zřetelně i na 54 cm CRTčku vidím digitální kompresi, tak se separuju.
a jediné, co mě uklidňuje je, že aspoň uvidím finále Smile

a pro šťouraly: jde to přes tu digitální sra*kokabelovku, ke který máme jen jeden ten jejich zásekoSTB :-/
NoArtist / NoName

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: ne 29. březen 2009 21:45
pecanz napsal:
bleee , vblaaa. kaáíéiílůůů --- _D Very Happy Liar Mr. Green Pray Dance Drool Idea

Ide o surrealisticke dielo z preveho desaťročia 21. storočia, v ktorom sa autor pod vyplvom omamnych latok snažil vyjadriť svoj psychicky automatizmus bez použitia myslenia na zaklade voľnych asociacii.
Prve slovo reprezentuje autorov pozitivny vzťah k ľudovej slovesnosti, citi, že je hrdym patriotom svojej krajiny, čo pokračuje aj v druhom slove, ktoré vyjadruje citoslovce alebo transkripciu bežne nevysloviteľneho zvuku, čím chcel autor poukazať na jeho prebiehajúce pocity, alebo ich očakavanie. Tretie slovo je podľa mojej analyzy pokus o opisanie činnosti, ktorú autor vykonava, alebo vykonaval a nasledne jej vitalisticky opis prostredníctvom čo najväčšieho počtu pismen (hlasok), čo len dokazuje autorov vitalizmus, alebo zaľubu v činnosti.
Následna smršť emotikonov začína nejasnym obrazkom, ktorý môže byť sučasne podoba phalusu na alfanumerickej klavesnici, ktorá je však pokazena preklepom tesne pred glansom.
Pokračuje pravidelnym striedanim pozitivnych a negativnych (alebo skôr pozitivnych a skôr negativnych) emotikonov. Táto pravidelnosť je narušena predposlednym emotikonom, ktory je skôr pozitivny.Tento znak by mohol naznačovať zmiešane pocity autora. Celu seriu uzatvara neutralny emotikon, ktorého podoba môže znamenať konečné riešenie autora, ktory konečne našiel rovnováhu medzi pozitivnym a negativnym postojom, akysi jing-jang, vil et sublime, ktore mu ukončilo zložitosť rozhodnutia, ktory prevlada, podľa môjho nazoru ide o kladné rozhodnutie, pretože porušena pravidelnosť hovori o podvodomom pozitivizme autora.
Celkovo tento pokus honotím kladne, jeden z lepšich, ktore som čital tento rok, autor by sa mohol stať pokojne autorom urbanistickej surrealistickej post-avantgardy 21. storočia Smile
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: ne 29. březen 2009 21:53
ginzo is king.. Very Happy už dlouho jsem se takto nenasmál.. Very Happy děkuju Very Happy Laughing Laughing Applause

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: ne 29. březen 2009 22:00
michalkopecky: takovou srač.ovní kabelovku se setoboxem máme taky v kvalitě žádný rozdíl člověk to musí zapínat jak deb.l a ještě se to seká a přehřívá.
Obrázek

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: ne 29. březen 2009 22:03
2ginzo: +5 Dance Dance Mr. Green Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 2103 z 2936