Zasláno: čt 21. leden 2010 21:47
Tak jsme dneska vraceli mobil ve Vodafonu. To byl taky zážitek.... Nokia E52 příšerně fotí.
(viz
http://www.vodafone.cz/osobni/telefony/zaruky/vraceni.htm)
Nejdříve, že přece špatně fotit nemůže. Pak, že jdeme vedle na pokladnu, že u té přepážky není dost peněz. Pak otevřeli krabici a jedna od nich tam začala hledat příslušenství, nejdříve mě osočila, že tam chybí kablík, který jen neuměla najít. A potom tam ten druhý týpek na tom mobilu vyštrachal mikroprasklinku a začal nás obviňovat z toho, že jsme to poškrábali a že to vrátit nepůjde. Abych to "poškrábání" viděl, tak jsem si musel sundat brýle a dát až před oči (slabinká čárka na hraně dlouhá max. 2mm a užší než vlas). Přitom ten mobil ležel buď jen na stole a když se přenášel během těch 5 dnů, tak jedině v kapse, kde nic než on nebylo. To byl spíš kaz z výroby. Byla tam vidět ale strašná nechuť to udělat a ještě z nás dělali idioty.
Nakonec to vzali. Ale až potom, co jsem to začal nahrávat na diktafon (udělal bych hezký YT klípek se záběrem mobilu, zoom, zoom, zoom, (...), zoom - "škrábanec" + k tomu ten audiozáznam s titulky "Myslíte si, že můžete mobil vrátit do 30 dnů? Ano? Tak to se pletete. Vždy si něco najdou. Nevěříte? Fotka mobilu, zvětšení, zvětšení, (...), makro detail se zakroužkováním kazu.)