V hostitelských zemích naopak rostoucí nabídka pracovních sil v některých odvětvích brzdí růst mezd, nebo zahraniční pracovníci nahrazují chybějící pracují v oblastech ekonomiky pro domácí pracovní síly neatraktivní. (přesně opsáno i s chybama)
OMFG, to abych si něco šlehl, než pochopím věty tohoto typu...
On snad autor na něčem jel nebo jsem tak tupý a na tuhle školu nepatřím?
Asi už jsem přepracovaný, číst denně přes sto stránek plných takovýchle souvětí je i na mě moc...
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...
10 095,- VK
Zasláno: pá 3. únor 2006 19:51
ted jsem si sehnal civilizaci 4 tak jsem zvedavej jaky to bude, loucim se a du parit
Jednoducha dedukce ze dvou premis:
P1: Co je všude - Bůh
P2: Co jiného je všude - prach
Z: Bůh je prach -> kdo nevěří v boha, nemusí uklízet prach, protože neexistuje
V hostitelských zemích naopak rostoucí nabídka pracovních sil v některých odvětvích brzdí růst mezd, nebo zahraniční pracovníci nahrazují chybějící pracují v oblastech ekonomiky pro domácí pracovní síly neatraktivní. (přesně opsáno i s chybama)
OMFG, to abych si něco šlehl, než pochopím věty tohoto typu...
On snad autor na něčem jel nebo jsem tak tupý a na tuhle školu nepatřím?
Asi už jsem přepracovaný, číst denně přes sto stránek plných takovýchle souvětí je i na mě moc...
zkus si nakreslit grafické, barevně odlišené schéma, ve kterém si praktickými šipkami naznacis jednotlive zavislosti mezi vetnymi cleny, nekdy to pomuze pochopit květnatý styl profesorů
2 Szkepek: Ale to bych se z toho taky mohl zbláznit a navíc bych nestihl přečíst do státnic ani jednu knížku (ze tří)...
Zatím se mi vyplatilo takové souvětí po několika přečteních ignorovat. Jen díky tomu stíhám plnit svůj denní plán.
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.