Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: pá 24. únor 2006 22:46
Už druhý deň uvažujem nad skoncovaním zo životom
Zatiaľ ma napadla mašľa,rana do hlavy,pád z výšky a joyriding
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK
Zasláno: pá 24. únor 2006 22:49
Taky jsme to dnes ve skole resily jak by jsme se zabili a ja bych asi zvolil prasky na spani a pak jed a ten to ma pojistit kamos by zas nejradci skocil ze skaly do skaly
Zasláno: pá 24. únor 2006 22:49
jenda.69 napsal:
MAOrh: Kua, ty už jsi jako já! Ne**r mě!! Bude v poho, neboj
Jo bude hned zitra bude fajn
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!
826 606,- VK
Zasláno: pá 24. únor 2006 22:50
Já přemejšlim někdy o tom, že bych si vzal všechny prášky, co bych našel a potom si kdyžtak ještě podřezal žíly... Já se tak uklidnim a potom to přejde.. Doporučuju nějakej metal... Children of Bodom... To teď žeru, dokonalá muzika.. A taky Opeth, ale jenom některý CDčka.. Ty co jsou ve stylu death-artmetal (nebo jak toje)
Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK
Zasláno: pá 24. únor 2006 22:58
Stejne bych si ale nikdy na zivot nesahl na to se mam moc rad A kdyz je opravdu nejhur tak neco vzdy pomuze mne treba dobra musica nebo vylitej mozek s kamosema (kamoskama) ale ted po takovym neprijemnym zazitku (viz. Sekce/problemy se zenami/Dve baby... ) Tak uz piju jenom s kamosema
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!
68 462,- VK
Zasláno: pá 24. únor 2006 23:02
Nesmejte sa,ja to myslím viac-menej vážne
A nepomáha mi na to ani Black Eyed Peas-Pump It
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.