Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

OT

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 256, 257, 258 ... 2935, 2936, 2937  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
tpikalek (+1)
Bažant
Bažant

10 215,- VK
Zasláno: ne 28. květen 2006 16:13
manas napsal:
Kamos schvalne delal test, ze s cistyma XP, SP1 a XP "Firewallem" šel s MSIE na web. Navštívil stránku s crackama a do pul hodiny to windows neprezily...

Já to dělal taky. Čistý Win XP SP1 vydržely na astalavistě 5 kliknutí. Win XP SP2 + nejnovětší aktualizace jich vydržely 8 Laughing

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 28. květen 2006 16:54
Mam pro vás dobrou zprávu Mr. Green Už mam přeinstalováno a zatim to jede. Dokonce se mi povedlo obnovit nastavení opery, takže jsem se nemusel přihlašovat Laughing
Kua, já jsem ještě nespustil firewall a antivir Brick Wall
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

tpikalek (+1)
Bažant
Bažant

10 215,- VK
Zasláno: ne 28. květen 2006 17:58
Jestli nemáš Kerio a NOD32, tak to ani nespouštěj, jenom ti to bude žrát systémový zdroje Laughing (viz. otcovo kompletně zavirované PC s AVG Laughing )

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 28. květen 2006 18:13
Jj, přesně ty my neběžely. Jen jsem je nainstaloval a zapomněl restartovat.. S tim AVG máš pravdu. Když jsem ho před lety měl, tak mi nic nenahlásil a virus si zatim nerušeně spotřebovával 100% procesoru... Very Happy

btw nevíte, co znamená, když spustim GenuineCheck.exe, potvrdim přístup ve firewallu a po chvilce naskočí BSoD a z toho výpisu chápu jenom to, že za ní nejspíš může ovladač od //edit// SATA Raid? -- vyřešeno - stačil novej ovladač Very Happy
Ale jinej problém. Neví někdo, proč když hodim počítač do režimu STR (suspend to ram), tak mi potom nejde zapnout klávesnicí (v biosu to mam povolený) nebo je nějaká spešl kombinace kláves? A když to zapnu tim velkým čudlíkem na case, tak zase nenajede monitor Sad zapne se, ale je černej

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: ne 28. květen 2006 20:23
Měl jsem stejný problémy. Nevyřešil jsem to. Nakonec jsem zjistil, že to vlastně vůbec nepotřebuju. Wink
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 29. květen 2006 06:10
No já to nikdy nezkoušel, protože mi to nešelo, tak nevim. Ale třeba by to nebylo špatný Smile No, aspoň mi to po tý přeinstalaci vážně skočí do STR, dřív mi to jenom vyplo disky a já nevim co, ale furt to rachtalo Smile
//další problém, to už mi ale docela vadí. Když chci třeba otevřít soubor, tak se ukáže ten dialog. Ale vůbec v něm nemam zástupce.. Docela by se mi to hodilo, protože na ploše mam zástupce některých složek, do kterých často lezu a jsou skryty „hluboko” na disku.

sidbin (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK

OT-pracovni kalendar

Zasláno: po 29. květen 2006 16:14
Potrebuju nutne pracovni kalendar.....(potrebuju si neco zjistit)
Nenaskenoval by me ho nekdo?
jde me hlavne o rozlozeni smen Wink .... na netu jsem nic moc nenasel

Kazdy at si to prebere sam....vsechno je jen o uspechu a moci
Kennedy rekl: "Odpusť nepřátelům, ale pamatuj si jejich jména..."
www.sidbin.wz.cz
Je me 23,70 ... jsem uz stary sakal...Smile

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 29. květen 2006 17:02
Potřeboval bych se zbavit v XP tý All Users plochy, ale ani za nic nevim jak. Zjistil jsem, že All users nabídky start se zbavim tak, že nastavim v registru na: "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\NoCommonGroups" jako hodnotu "1", ale to je jenom nabídka start a s plochou to nic neudělá Sad

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: po 29. květen 2006 19:13
2 Sidbin: A víš proč jsi nic nenašel? Protože ten Tvůj pracovní kalendář se běžně nazývá plánovací kalendář. Stáhnout si docela slušnej prográmek můžeš např. na Sluncečnici.cz.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK
Zasláno: po 29. květen 2006 20:05
Ahoj kucíííí Mr. Green
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 257 z 2937