Kazdy at si to prebere sam....vsechno je jen o uspechu a moci
Kennedy rekl: "Odpusť nepřátelům, ale pamatuj si jejich jména..."
www.sidbin.wz.cz
Je me 23,70 ... jsem uz stary sakal...
Joooo, jsem dobrej! Jsem zvládl přečíst všechny nové příspěvky v tomto a jiných topics! Začal jsem nějak kolem 17:00 tuším... a teď je 23:45.
Jinak abych se trošku vrátil k té jendově Markétce: Já byl teď týden v Mariánských lázních na návštěvě u kamarádky a to je na druhé straně republiky, skoro 600 km cesty... A bylo tam super a mamka taky nemohla pochopit, cituji: "proč jedeš za sexem tak daleko a za tolik peněz" Ale já tam jel ji pomoct s Biofyzikou, měla zkoušku (a dala ji! ).
A k těm vosám: FŮŮŮŮŮŮŮŮJ, já je nesnáším!!!! A to jsme měli na chatě hnízdo a taky sršní hnízdo, chatu jsme prodali a na baráku jsme měli jedno pod střechou, to jsme ventilátorem rozmixovali i s 90% obyvatel (zbytek si našlo skulinku na hnízdění jinde ) a druhé hnízdo máme v zemi na zahradě...
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...
Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: so 19. srpen 2006 23:56
Ricky napsal:
(a dala ji! )
A dala ti? Musel jsem to napsat dřív než to napíše busch nebo weitless
Markétu její máma nepustila ke mně právě proto, že se se mnou chce vyspat.. To už jsem tu taky psal...
No a já se s ní zatim nechci vyspat... To řikam teď, no Ona bude mít 22. narozeniny, a já bych přijel 23., tak že by ta návštěva byla jako dárek...
Kazdy at si to prebere sam....vsechno je jen o uspechu a moci
Kennedy rekl: "Odpusť nepřátelům, ale pamatuj si jejich jména..."
www.sidbin.wz.cz
Je me 23,70 ... jsem uz stary sakal...
10 095,- VK
Zasláno: ne 20. srpen 2006 12:04
tys je sledoval?
Jednoducha dedukce ze dvou premis:
P1: Co je všude - Bůh
P2: Co jiného je všude - prach
Z: Bůh je prach -> kdo nevěří v boha, nemusí uklízet prach, protože neexistuje
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.