10 050,- VK
Zasláno: so 7. říjen 2006 15:26
jenda.69 napsal:
Den začíná dobře. Zapl jsem komp a větráky začaly řvát jako by právě dodělávaly.. Naštěstí to už přešlo...
No a před chvílí mi od jedný holky přišel na ICQ odkaz na nějakej vir a nic jinýho...
//Teď to samý od jednoho kluka....
Slyšeli jste někdy o čističce vzduchu? Nějakou podobnou blbost mě zase včera matka koupila, protože tvrdí, že mě tu něco dráždí ve vzduchu a z toho mám ten zánět dutin
Opravdu nevím, k čemu jsem dával přes 1000Kč na nový tichý chlazení do PC, abych si mohl užívat poslouchání hudby, když mě teď tady hrká ta pitomost!
Hlavně, že tam psali, že to má 20db při maximálním výkonu... To bych chtěl vidět, když každej ze čtyř větráčků v mým PC by měl mít 27db + do toho ještě hučí disky a je to o mnoho tiší Už mě ta krabice začíná pěkně s*át...
Btw, jsou v tom dva filtry - jeden podobnej tomu co máme v odsavači v kuchyni a druhej tomu ve vysavači A ještě jsou tam nějaký 4 hroty napojený na fázi v síti
Kazdy at si to prebere sam....vsechno je jen o uspechu a moci
Kennedy rekl: "Odpusť nepřátelům, ale pamatuj si jejich jména..."
www.sidbin.wz.cz
Je me 23,70 ... jsem uz stary sakal...
Asi jsem se špatně vyjádřil - chlazení v PC mám perfektní, ale ta čistička mě pěkně se*e.... A žádný světýlka v PC nepotřebuji, stejně v mé skříni s neprůhlednou bočnicí by byly na nic
Mimochodem, viděli jste ten perfektní modding, co byl co Computeru 18/16? Fakt hrubý - borec si udělal vlastní skříň s skvělým úplně pasivním chlazení...
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.