Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

OT

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 503, 504, 505 ... 2934, 2935, 2936  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: ne 19. listopad 2006 19:58
Jak se v klasickém smajlíku vyjádří: seru na Vás, jdu na pivo! (omluvte, prosím vulgarismus)
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...

Pato (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: ne 19. listopad 2006 20:04
Obrázek
Very Happy
Pod lamou býva najväčšia tma.

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: ne 19. listopad 2006 20:48
No, ještě pár minut a letím. Bohužel ne na pivo, ale na autobus. Lidi, jak mě se nechce.
2 Ěňa: A co jsou to ty úchylný okna?
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: ne 19. listopad 2006 21:36
Lidi, končím se SM i VSN, strašně to upadlo, čtverečky, upozorňovani na mail na topicy, nedostatek času to tu sledovat mě už pomalu a postupně přesvědčuje, že to nema cenu... Jo a smajlici taky nějak neexistuji, koukam, že tu vlastně vůbec nic nefunguje... :-/ Chjo Sad
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: ne 19. listopad 2006 22:13
dobrý ráno ricky Very Happy
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: ne 19. listopad 2006 22:21
Bond napsal:
dobrý ráno ricky Very Happy

Zdar Smile Já vím, že jste to tu určitě řešili, ale ja nemam ani chuť ani čas si pročítat nějakých 20 stránek topicu zpětně, jak to dopadlo... Smile Jen už mě tu fakt přestává bavit chodit... Embarassed
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 20. listopad 2006 11:42
nazdar chlapi. jsem tu po cca. 10ti dnech a nestačím se divit. ve středu jsem se chtěl napíchnout a ono nic! jen nějaký nápis o stěhování a ve čtvrtek to taky nešlo. smajly tu taky nejsou.
hlavně, že se objevuje tentýž problém jasko dříve: pokud přečtu jen polovinu nových příspěvků a odhlásím se, tak po opětovném přihlášení (dnes cca po 45min) se všechny příspěvky označily jako přečtené. takže stejný maras.
bude se s tím něco dělat?
Zasláno: po 20. listopad 2006 12:24
teď jsem cca 1,5 hod projížděj vsn a řeknu vám , že to vypydá dost komicky když jsou ty smajly nahrazeny textem....
i po té hodině a půl jsem stejně nepoznal, které příspěvky jsem četl a které ne . před přihlášením mi svítilo na obrazovce "máte 678 nových příspěvků" a přečetl jsem jich s bídou 400
Zasláno: po 20. listopad 2006 12:27
zrovna jsem se chtěl podívat, na kterém místě jsem v počtu příspěvků a BAF. houknul na mě nějaký nápis v anglině.....
Tím, že jsem napsal 3 příspěvky za sebou, potvrzuji, že jsem spamer a neměli byste si mě vážit. ;-)

Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 20. listopad 2006 13:38
To je všude!! Jinak je celkem logické, že po odhlášení a novém přihlášení ten blbej komp bude brát jako žes vše předtím přečetl! Tvůj problém, že nečteš vše! Smile
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 504 z 2936