drutek (+16)
věčně sprostý vyděračVIP Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK

Zasláno: po 20. listopad 2006 11:42
nazdar chlapi. jsem tu po cca. 10ti dnech a nestačím se divit. ve středu jsem se chtěl napíchnout a ono nic! jen nějaký nápis o stěhování a ve čtvrtek to taky nešlo. smajly tu taky nejsou.
hlavně, že se objevuje tentýž problém jasko dříve: pokud přečtu jen polovinu nových příspěvků a odhlásím se, tak po opětovném přihlášení (dnes cca po 45min) se všechny příspěvky označily jako přečtené. takže stejný maras.
bude se s tím něco dělat?

Zasláno: po 20. listopad 2006 12:24
teď jsem cca 1,5 hod projížděj vsn a řeknu vám , že to vypydá dost komicky když jsou ty smajly nahrazeny textem....
i po té hodině a půl jsem stejně nepoznal, které příspěvky jsem četl a které ne . před přihlášením mi svítilo na obrazovce "máte 678 nových příspěvků" a přečetl jsem jich s bídou 400

Zasláno: po 20. listopad 2006 12:27
zrovna jsem se chtěl podívat, na kterém místě jsem v počtu příspěvků a BAF. houknul na mě nějaký nápis v anglině.....
Tím, že jsem napsal 3 příspěvky za sebou, potvrzuji, že jsem spamer a neměli byste si mě vážit. ;-)
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...