Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

OT

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 505, 506, 507 ... 2934, 2935, 2936  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: st 22. listopad 2006 18:11
hehe právě chemie je kámen úrazu.. mám z ní tři pětky takže co mi asi vychází na čtvrtletí ? :bojim bojim smajlik:

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: st 22. listopad 2006 18:22
My ho máme v pátek... ale já se nebojím, ačkoliv mám zřejmě 4(a to je nejhorší varianta, nejlepší je 2) čtyřky.. jsen jsem docela napnutej. Al eje to na nic, začátek školy byl dobrej, ale pak jsem to zase začal vorat(už si docela zvykám). Čím to je? Navíc teď pořádáme to PZV tak na učení není vůbec čas...
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: st 22. listopad 2006 18:28
NO my zase mame kravu na OV takze 9 desetin tridy ma ctyrku

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: st 22. listopad 2006 22:38
já možná přežiju. řek sem o tý 4 i tátoj toho sice málem omejvali ale přežil sem. Snad už nebude z ničeho jinýho Very Happy

okecal sem to tím že sem měl mít loni z fyziky taky za 4 a na konci roku sem měl za 2 Very Happy
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: čt 23. listopad 2006 08:41
Beat napsal:
Tvůj problém, že nečteš vše! Smile

každý nemá tolik času jako ty. občas musím na poruchu. a komp nemám u sebe v kanclu, ale u kolegy
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 23. listopad 2006 08:47
Já taky nečtu vše!!! Nyní je tu tak slabá návštěvnost, že to stíhám. Jinak se někdy dostanu na net jen na pár minut a to jen "vyzobávám" co mne zajímá! Nyní je to vopruz! Nezobrazují se staré příspěvky a když se mi těsně po přihlášení vypnul počítač tak jsem byl v pr***! Jsou i témata ,která vůbec nečtu, neb vůbec nevím co řešíte! Smile
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: čt 23. listopad 2006 08:51
já taky nečtu všechno. jsou topicy které mne vůbec nezajímají. ale jak už jsem psal: když se mi ztratí značka - nepřečteno - tak nepřečtu ani to co jsem chtěl
Zasláno: čt 23. listopad 2006 09:06
to: beat:: tak kde jsi?
to: all:: dneska je to s těmi příspěvky přesně naopak. když jsem kliknul na nové, tak se mi ukázaly i ty co jsem už četl před dvěma dny
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 23. listopad 2006 09:07
Ten odkaz co jsem ti posla, tak tam máš šedivou kolonku s nápisem "procházet" Najdeš si fotku kterou chceš vložit do příspěvku. Pak klikneš na "host it!" Chvilku to šrotuje a pak se ti ukáže stránka kde je ta fotka a hafo odkazů. Pokud chceš vložit obrázek bez zmenšení, tak zkopíruj CELÝ odkaz hned pod obrázkem. Začíná VELKÝM "[URL" Pokud chceš jen náhled tak ODKAZ S velkým "[URL" NAD OBRÁZKEM! Když jsem se to naučil já, tak Ty určitě taky!![/url]
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: čt 23. listopad 2006 09:18
takže mi ještě poraď: protože jsem starší člověk a paměť mi už nesluží, tak potřebuji ten tvůj předchozí příspěvek uložit, třeba do SZ
a co se tyče vkládání mých fotek na vsn, tak to si ještě počkáte: čti pozorně
1. vyfotím
2.upravím v mobilu
3.zajdu ke kolegovi na notebook, protože jedině tam jede bluetooth
4.stáhnu foto do notebook
5.hodím na firemní síť
6.uložím do kompu na kterém dělám
7.najedu vsn
8.vložím s tvou pomocí foto
9.uspořádám obrovskou oslavu, že se mi to povedlo

jak jednoduché, že?

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 506 z 2936