Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

OT

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 524, 525, 526 ... 2934, 2935, 2936  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: ne 3. prosinec 2006 12:32
15 co to je to sem taky moc nepil rekneme si za 2 roky
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 3. prosinec 2006 13:00
Hh, nejvíc jsem toho vypil o velikonocích a to byly dva panáky... Nějak mě to vůbec netankuje...

Heh a taky jsem uploadoval Mlaťrix na CZshare přes ten jejich prográmek s tim, že po dokončení vypne počítač, tak se stalo a já nevim adresu souboru Very Happy (a to jí to mělo uložit do souboru, tam je jen [Mlatrix.avi] Sad )

Jinak rozhodl jsem se, že bych se mohl naučit nějakej programovací jazyk. Jen ani nevim jakej Very Happy Včera jsem zkoušel Delphi a vůbec jsem to nechápal a to jsem dělal podle článku pro začátečníky.. (Psali tam o hodnotách integer atd a jak se to dělá a bylo to i na příkladu; pak tam byl úkol, že mam z toho, co psal udělat tlačítko, který ukazuje, kolikrát se na něj kliklo a to jsem už nedal Surprised)) No možná byl ten článek špatnej, zkusim najít další.. Smile
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: ne 3. prosinec 2006 18:25
krrttek napsal:
tpikalek napsal:
Nejlepší je nechlastat Smile Je mě 15 a ještě sem nebyl pořádně opilej, ani po tom nějak moc netoužím...
to si můžeme podat ruce Very Happy taky mi je 15 a nikdy jsem nebyl opilej, ani sem nezkoušel kouřit ani hulit....život může být i o něčem jiném...

ano život je na to abysme si ho užívali Wink a každý si ho užívá podle sebe.. alkohol k nějakým diskotékám určitě patří, ale musíš vedět kdy skončit, prostě jen do dobré nálady a stačí.. když se opiješ do němoty tak z toho kromě ostudy a kocoviny nic nemáš..

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: ne 3. prosinec 2006 18:30
jj jak napsal pecan neni ucelem se zlejt do nemoty (z toho nic nemas) chce to akorat tak do nalady Smile

ne jako kamos kterej se po tanecnich tak zlil ze sme ho museli dotahnout domu a mama ho skoro zabila
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 3. prosinec 2006 18:56
...Nebo jako jeden člen, který se opil a pak mě otravoval na ICQ a psal na VSN divný příspěvky. Angel
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: ne 3. prosinec 2006 19:00
no to vubec netusim koho myslis Very Happy
Jsem původní Bond

Jezdím za

Pato (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: ne 3. prosinec 2006 19:10
krrttek napsal:
tpikalek napsal:
Nejlepší je nechlastat Smile Je mě 15 a ještě sem nebyl pořádně opilej, ani po tom nějak moc netoužím...
to si můžeme podat ruce Very Happy taky mi je 15 a nikdy jsem nebyl opilej, ani sem nezkoušel kouřit ani hulit....život může být i o něčem jiném...

ja to dúfam do 15 ešte zvládnem Smile
Pod lamou býva najväčšia tma.

krMeEjNzy (+1)
Bažant
Bažant

10 625,- VK
Zasláno: ne 3. prosinec 2006 20:18
To ja nebyl opilej uz 16 let HEC Razz

PS: nedrzite se tamatu - nak ste si tady vytvorili topic o chlastu Laughing Mr. Green

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: ne 3. prosinec 2006 20:20
krejzy: jaky tema má topic Off Topic ? Very Happy
Jsem původní Bond

Jezdím za

krMeEjNzy (+1)
Bažant
Bažant

10 625,- VK
Zasláno: ne 3. prosinec 2006 20:21
To je zajimavej dotaz Think Razz Ale odpovedet vazne nedokazu Mr. Green Ale urcite by ste se toho tematu meli drzet aby ste nebyli OT Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 525 z 2936