Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

OT

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 530, 531, 532 ... 2934, 2935, 2936  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 7. prosinec 2006 13:12
LoL, to má za to, že kouří Wink
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: čt 7. prosinec 2006 14:57
Šikovné to dítě. Já nedokážu zamknout někdy ani ve svých XXX letech ....
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: čt 7. prosinec 2006 16:25
A to může být ráda, že si Karl nevšiml otcova revolveru, položeného hned vedle na skříňce. Bo Kárl je velký protikuřácký aktivista.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: čt 7. prosinec 2006 17:09
Ena napsal:
Šikovné to dítě. Já nedokážu zamknout někdy ani ve svých XXX letech ....

jasně.. i trefit se do klíčové dírky je sem tam problém co ? Very Happy

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: čt 7. prosinec 2006 21:07
Úvaha: Pracuje každý systém na stejném principu? Jen tak pro porovnání. Naše vláda resp. ta nefungující je vysmátá, protože my, běžní občané žijeme stejným životem i v bezvládí. Asi nejsme národ těch správných anarchitiků... no a na druhé straně VSN "papaláši" tvrdící, že to bude OK, vyřeší se to a ono vlastně o nic nejde, protože těch pár stroskotanců tam stejně dlouho nevydrží...?!
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK
Zasláno: čt 7. prosinec 2006 21:28
juhůůůů zitra vyplata Razz
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

Pato (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: čt 7. prosinec 2006 21:28
ja chcem fungujúce "další nejnovější" Smile)
Pod lamou býva najväčšia tma.

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: čt 7. prosinec 2006 22:43
já to řeším jak jsem už psal a celkem sem spokojen, ale přeci jen chci vše fungující.....

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: pá 8. prosinec 2006 15:58
Každý, kdo navštívil Polsko, nebo se aspoň setkal s Poláky, mi jistě dá za pravdu, že je to zvláštní země. Úmyslě nepoužívám slovo divná, abych nebyl nařčen z xenofobie. Wink
Zvláštní proto být i příběhy, které se tam odehrávají:
iDnes.cz napsal:
Lékaři v jihopolské Widnici nevycházeli z údivu, když k nim na pohotovost přišel pacient s nožem zaraženým v srdci. Čtyřicetiletý muž si zbraň do těla vrazil sám při pokusu o sebevraždu. Lékařům se ho podařilo zachránit.
Sebevrah si zarazil nůž do těla do hloubky 15 centimetrů, takže čepel pronikla až do srdeční komory.
Její sešití zabralo chirurgům asi dvě hodiny, úplná rekonvalescence ale nepochybně zabere více času.
"Pacientovi zachránilo život nejspíš to, že se velmi rychle dostal na operační stůl, a taky to, že s nožem nikdo nehýbal a nesnažil se ho vytáhnout," řekl primář chirurgického oddělení Adam Biernacki.
Možná pomohlo i to, že v Dolním Slezsku nejsou podobné případy zřejmě tak vzácné. Doktor Biernacki podotkl, že během dvanáctileté praxe v místní klinice to byl jeho čtvrtý obdobný případ, třikrát se mu prý povedlo pacienta zachránit.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 8. prosinec 2006 17:20
Na vojně jsem pracoval u PTP a stavěli atomku v Mochovcích. To byl ráj alkoholiků a jednomu kámoš při hodu krumpáčem nazdařbůch ten krumpáč zaskl do zad! Přežil a dokonce sežrali i to že se porvali a udělal mu to něktrý z jeho kumpánů a mi dostali opušťák za "záchranu" života! Tam se to rvalo na kudly hned! Jen na upřesnění uvedu že jsme byli v hlubokém výkopu bez jakéhokoliv zabezpečení a hrozilo že jeden převis utrhne a zasype nás to tam. Oni po nás házeli kameny a byli přesně na tom nebezpečném místě. Totálně ožralí! Když nedali na prosby, tak došlo na hrubá slova až pak i na onen hod krumpáčem! Nikdo nečekal že neuteče, nebo se vůbec trefí!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 531 z 2936