Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

OT

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 533, 534, 535 ... 2934, 2935, 2936  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: so 9. prosinec 2006 20:15
2 Mr. Putter: Nechtěl jsem Tě nijak urazit. Jen mi vadí, když někdo rozesílá dokumenty ve formátu od MS s tím, že si všichni stejně ten MS Office ukradli. Např. já ho nemám. Pokud chceš takový dokument distribuovat po netu, doporučil bych Ti spíš formát pdf. Ten není vázán pouze na jeden určitý produkt a navíc by tam nebylo vidět to formátování textu. Wink DL = download. Je tady spousta uživatelů, kteří mají omezení a přemýšlí pomalu nad každým staženým bajtem.
V Liberci jsem byl po 22 letech a asi se tam hned tak zase neobjevím. Škoda.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

Mr.Putter (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: so 9. prosinec 2006 20:38
Taky jsem Tvůj příspěvek jako urážku nepovažoval. A osobně si myslim že formát doc je mnohem rozšířenější než pdf. Ve windows ho dokáže přečíst wordpad a v Linuxu openoffice. Používanost ostatních platforem je u nás zanedbatelná. Ale s tim downloadem s Tebou naprosto souhlasim. Budu se na tebe těšit za 22 let. Very Happy

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: so 9. prosinec 2006 21:16
Kdo jsou ti "skrytí" uživatelé!? Dloho jsem tu žádného neviděl a nyní ve 20:17 tu jeden je!!! KDO JSI?
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: so 9. prosinec 2006 21:27
Jak zjistim, co mam za paměť? Sandra mi píše DIMM Synchronous DRAM 512MB/72; ale z toho vim prd, co to je za frekvenci, nebo se to podle toho dá poznat?
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Pato (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: so 9. prosinec 2006 21:50
Beat napsal:
Kdo jsou ti "skrytí" uživatelé!? Dloho jsem tu žádného neviděl a nyní ve 20:17 tu jeden je!!! KDO JSI?

zaujímavý bol vždy počet anonymov - pred tým bol priemer nejakých 7, a teraz po výpadku ledva 3 Smile
Pod lamou býva najväčšia tma.

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: so 9. prosinec 2006 22:53
Jak kdy. Je bohužel fakt, že i mezi přihlášenýma je znatelný pokles. Ani se nedivím. Chce to tu trošku opravit asnad bude líp. Pořizuji si lepší připojení na net a nerad bych to dělal zbytečně!
Jen žádnou paniku!!!!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: so 9. prosinec 2006 23:02
Se podívejte na siemensmanii, tam je teď živo, stačilo jen dát Whitkovi admin práva, opravil čtverečky, rozjel dowloady, udělal novou sekci pro elfy... Pak hanni udělal na foru sekci pro elfy a teď je tam docela živěji, než před pár dny.. Takový nějaký oživení by to chtělo i tady.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: so 9. prosinec 2006 23:32
Tak dame Whitkovi admin prava, opravi čtverečky, rozjede downloady, udělá novou sekci pro elfy.... Obrázek

Jinak ty novy jizdni řády sou fakt zase horší než loni, fakt tragedi...
Veselé Vánoce!

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: so 9. prosinec 2006 23:41
Každý pokus je lepší než nicnedělání! Jinak s jízdníma řádáma máš svatou pravdu! Musím od pondělí vstávat o 20 min dříve(tedy ve 4.20ho) abych je pročekal na nádraží bez čekárny na vlak. Zatím je celkem teplo, ale až začne mrznout, tak bude "sranda"!
Jen žádnou paniku!!!!

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: ne 10. prosinec 2006 00:03
jenda.69 napsal:
Nemáte někdo nainstalovanou hru boiling point?
Potřeboval bych z ní soubory Backscreen07.bmp; LegalScreen_us.bmp; Sky03.bmp; Sky08.bmp; protože když jsem hru nainstaloval ze score, tak mi tyhle napsaly chybu a nezkopírovaly se...

Mě to šlape ze Scorečka v poho ..
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 534 z 2936